10 ayrı suçtan aranan şahıs, Van Gevaş'ta yakalandı

TAKİP ET

17 Yıl 10 Ay kesinleşmiş hapis cezası olan 10 ayrı suçtan araması bulunan şahıs Van ili Gevaş ilçesinde yakalandı.

Van İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Gevaş İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, çeşitli suçlardan aranan bir birey başarılı bir şekilde yakalanmıştır. Söz konusu suçlardan bazıları, "Görevi Yaptırmamak İçin Direnme," "İşyeri Dokunulmazlığını İhlal Etme," "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma," "Hırsızlık," "Basit Yaralama," ve "Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması" 10 ayrı suçtan araması bulunan şahıs yakalandı.

Yakalanan şahıs, adli yetkililere teslim edilmiş ve yapılan incelemeler sonucunda şahsın 17 Yıl 10 Ay kesinleşmiş hapis cezasına çarptırıldığı tespit edilmiştir. Bu nedenle, söz konusu birey Van T Tipi Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Van Valiliğinden gelen yazılı açıklamaya göre,“Van İl Jandarma Komutanlığı, Gevaş İlçe Jandarma Komutanlığı timlerince; "Görevi Yaptırmamak İçin Direnme, İşyeri Dokunulmazlığını İhlal Etme, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma, Hırsızlık, Basit Yaralama, Hükümlü ve Tutuklunun kaçması ” gibi 10 ayrı suçtan araması bulunan şahıs yakalandı. Adli makamlara sevk edilen şahıs, 17 Yıl 10 Ay kesinleşmiş hapis cezası olduğundan Van T Tipi Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.”

Van Gazetesi – Van Haber – vanhaber 

Van