13 Yaşındaki Vanlı Çocuktan Yürekleri Parçalayan Ses - Tıkla Dinle - Van haber

TAKİP ET

VAN HABER/ VAN GAZETESİ Van'da bir ortaokulda eğitim gören 13 yaşındaki Taylan Korkmaz, gösterdiği performansla adeta büyüledi.

VAN HABER/ VAN GAZETESİ Van'da bir ortaokulda eğitim gören 13 yaşındaki Taylan Korkmaz, gösterdiği performansla adeta büyüledi. 

VAN HABER/ VAN GAZETESİ
HABER: SEVDA YETKİN

13 yaşındaki Taylan kendine özgü yorumuyla şarkı sözlerini resmen diliyle şekillendirdi. Yaşayarak söylediği şarkılarla müziğe resmen ruhunu veren Vanlı çocuk, müzikle iç içe bir hayat sürmek istediğini dile getirerek şu konuşmalarda bulundu: "Doğduğum günden beri müzik ruhumun olduğuna inanıyorum. Bu zamana kadar kendim aklımla çalıştım. Aklım sayesinde her şeyin üstesinden gelerek hiç kimseye muhtaç olmadım. Bu zamandan sonra da müzikle daha çok haşir neşir olmak istiyorum. Müzik benim ruhumda varsa bunu değerlendirmek hakkım diye düşünüyorum. Şarkıları kendi yorumumla ve tüm içtenliğimle söylemeye gayret ediyorum. Umarım başarılı olurum."dedi.

VAN GAZETESİ

13 yaşındaki vanlı Çocuktan yürekleri parçalayan ses van gazetesi van haber taylan korkmaz taylan ses müzik ortaokul ruh akıl performans eğitim hayt van vanlı çocuk van haberleri vandaki sanatçılar van gazetesi sanatçıları 13 yaşındaki vanlı Çocuktan yüre