19 yaşındaki kadının yaşadıkları akıllara durgunluk getirdi

TAKİP ET

Amerika Birleşik Devletleri'nin Illinois eyaletinde seyir halinde giden 19 yaşındaki genç kadının kullandığı otomobil TIR'ın altına girdi ama TIR şoförü olayı fark etmeden yoluna devam etti.

Amerika Birleşik Devletinde tarihe geçilecek kaza meydana geldi. Adeta şoför, rahatlığın kitabını yazdı. 19 yaşındaki ABD'li kadın sürücünün denge kaybı sonucu TIR'ın altına girdi ama TIR şoförü hiç bir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Rahatlığın kitabını yazan sürücü zorlukla durduruldu. Detaylar Van Gazetesi VanHaberimizde.
Otomobil tırın altında metrelerce sürüklendi.

Korkunç görüntüler Amerika Birleşik Devletleri'nin Illinois eyaletinde kaydedildi.
ABD'de bir tır otomobili altına alıp metrelerce sürükledi, olaydan habersiz tır şoförü de yoluna devam etti. Otomobilde ölüm kalım savaşı veren sürücünün, çaresizce yardım istediği o anlar seyir halindeki bir başka otomobilden görüntülendi.

19 yaşındaki genç kadının kullandığı otomobil hızla ilerleyen bir tırın altına düştü ve bu şekilde metrelerce sürüklendi.

Genç kadın, sesini diğer sürücülere duyurmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Bir süre sonra çaresizce etraftaki araçlara el sallayarak yardım istedi.

Kamyon şoförü ise; olaydan habersiz yoluna devam etti.

Çevredeki sürücüler olaya müdahale etmeye çalışsa da dikkatsiz kamyon şoförü olanlardan habersiz yoluna devam etti.

Dakikalarca süren çabanın ardından bir kişi tır şoförünün dikkatini çekmeyi başardı.
Olaydan yara almadan kurtulan oldu. Tır şoförü durduktan sonra 19 yaşındaki genç kadın güçlükle çıkarılarak, hastahaneye kaldırıldı.

Van Gazetesi - ABD vanhaber

otomobil kazasi Vanhaber