2 ÜLKEDEN TÜRKİYE'YE DESTEK MESAJI

TAKİP ET

İran Sağlık Bakanlığı ve Kosova Cumhurbaşkanlığı'ndan Elazığ da yaşanan deprem faciası sonrası Türkiye'ye her türlü destek için yanında olduklarını duyurdu.

VAN GAZETESİ-VAN HABER

İran Medyasından yapılan açıklamaya göre; Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası destek için hazır olduklarını , depremzedelere yardım için acil durum ekiplerinin teyakkuzda olduğu; Türkiye'den talep gelmesi durumunda harekete geçileceği bildirildi. Bu açıklamanın hemen ardından Kosova Cumhurbaşkanlığı'ndan da destek için hazır oldukları açıklaması geldi. 

Kosova Cumhurbaşkanı Hashim Thaçinin yaptığı açıklama şu şekilde:"Türkiye hükümeti ve milletinin yanındayız. Kalplerimiz Elazığ depreminde yaralanan ve hayatını kaybedenlerin aileleri ile birliktedir. Bu zorlu günlerde Türkiye hükümeti ve milleti ile birlikteyiz, Kosova acil duruma müdahale ekiplerini göndermek için hazırdır" ifadelerini kullandı.







VAN GAZETESİ

HABER: NURAY KAÇMAZ





2 Ülkeden tÜrkİyeye destek mesaji van gazetesi van haberleri son dakika haberleri deprem iran medyası elazığ kosova cumhurbaşkanlığı türkiye hükümet millet deprezede deprem bölgesi destek yardım İran sağlık bakanlığı