3 Kız Kardeşe Ev Sahibi Tarafından Cinsel Taciz İddiası

TAKİP ET

İddiaya göre; sosyal medya da Sinem adlı şahsın paylaşımında ev sahibi ve oğulları tarafından tacize uğradığını ve evlerine korkarak gittiklerini açıkladı.

15.10.2022 tarihinde sosyal medyada yazılan iddiaya göre; Sinem adlı şahsın tacize uğradığını ve yerkililerde  yardım istediğini şu ifadelerle açıkladı:"EV SAHİBİMİZ TARAFINDAN 3 KIZ KARDEŞ OLARAK CİNSEL TACİZE UĞRUYORUZ.. Şimdi kısaca süreci anlatayım; Kiramızı günü gününe ödediğimiz ve sözleşmemiz devam ettiği halde ev sahibimiz bizi evden çıkarmak için yıldırma politakaları, mobbing uyguluyor VE ARTI CİNSEL TACİZ. Evimizin önlerine çöp atma, camımıza tükürme, her gün tepemizden pis halılar silkeleme, hakaretler etme, toplanıp üzerimize yürümeleri vs derken 7 aydır iş artık dayanılmaz bir boyuta ulaştı.


Biz de sözleşmenin devam etmesi ve sadece yüksek kira derdi ile bizi madur etme girişimi sebebiyle hakkımızı arayarak, “hakaret ve kişilerin huzur ve sükununu bozma suçundan” şikayetci olduk.


Akabinde maalesef ki takipsizlik kararının çıkması üzerine hukuken hakkı olmayan durumu, güvendikleri ve yegane tek sahip oldugu tüm varlıgı olan organlarıyla egemenlik saglayarak cinsel tacizlere başladılar. Ev sahibimiz İBRAHİM T. VE OGLU ERTUGRUL T. maalesef soyad yazamıyorum.


Bizim eve geleceğimiz saatleri bildikleri için o saatlerde aynı anda apartmana girip baştan aşağıya sapıkça  bakışlarla süzüyorlar. Yakın temas ederek koridordan geçiyorlar, bizi görünce kimi zaman elini cinsel organına götürüyor. sonra biz eve girince de kameraya karşı böyle ahlaksızca cinsel taciz içeren hareketler yapıyorlar.3 kız kardeşiz.. 14 yaşında olan kız Kardeşim çok korkuyor şahit oldugu çirkin durumu anlatırken ağladı 1 haftadır okuluna gitmedi, 20 yaşında olan kız kardeşim eve girip çıkarken sürekli birini arayarak girip çıkıyor eve Evde anne babamız yokken korkudan tek başımıza kalamıyoruz.  İşe gidiyorum çalışmak durumundayım sürekli kardeşlerimi arıyorum paronayak olduk kendimizi ne işimize ne de kendi hayatımıza veremiyoruz. Yaşadıgımız her an’larıımızda sürekli korku, kaygı ve endişe hakim.

Kapıları sürekli kilitliyoruz en ufacık sesler de sıçrıyor, korkuyoruz. Okulda 14 yaşındaki kardeşimi de takip edip rahatsız etmişler. Babamız bu olayı bilmiyor, bilse olay nerelere gider düşünmek bile istemiyorum. Babamın başının belaya girmesini istemiyoruz. Çünkü bu zamana kadar her yaptıkları pisliğe adaletin vereceği kararı bekleyerek hep sabrettik haklıyken haksız duruma düşmek istemedik ancak bu durum bambaşka Ev sahiplerimiz de, Nasılsa takipsizlik kararı veriliyor diyerek her şeyi aşikar yapmaya başladılar.. BU OLAYIN TELAFİSİ MÜMKÜN OLMAYACAK DERECE MAGDURLARI OLMAK İSTEMİYORUZ. Kiralık ev bakıyoruz bir yandan, ancak bütcemize uygun kira bulmak takdir edersiniz ki artık çok zor. Bu mevcut miktarları her ay ödeyebilmemiz mümkün değil. En düşük kira 5-6 bin TL. Bu sıkıntılı süreçleri biliyorum ki biz gibi birçok kişi yaşıyor ne yazık ki Ne yapacagımızı artık bilemiyoruz. Takipsizlik kararına bu videolarla ve yaşadıgımız iğrenç olay ile itiraz ettik. Aile dostu olan bir avukatın dışarıdan hukuki desteğiyle süreci yürütmeye çalışıyoruz…. Sesimizin duyulması için destek veren herkese teşekkür ederim."dedi.

Van Haber Gazetesi - Sosyal medya haberi, iddia, Zorla kıza taciz , Taciz haberleri , son dakika taciz haberleri, Ev sahibi tarafından taciz










iddia Taciz Zorla kıza taciz Taciz Haberleri Son dakika tacoz haberleri Ev sahibi tarafından taciz Van Haber