5,Türkiye Şampiyonasıyla döndüler

TAKİP ET

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından Ordu'da 4 bin 300 sporcunun katılımıyla düzenlenen Türkiye Kickboks Turnuvasında Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kick Boks Takımı sporcuları 5 Türkiye Birinciliği, 5 Türkiye İkinciliği ve 3 Türkiye üçüncülüğü madalyası kazandı.

Türkiye KickBoks Federasyonu tarafından Ordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda 4 Bin 300 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Türkiye Kickboks Turnuvasına katılan, Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü KickBoks Takımı sporcuları ilimize 5 Türkiye Birinciliği, 5 Türkiye İkinciliği ve 3 Türkiye Üçüncülüğü madalyası ile dönmeyi başardılar. 

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından Ordu’da 4 bin 300 sporcunun katılımıyla düzenlenen Türkiye Kickboks Turnuvasında Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kick Boks Takımı sporcuları 5 Türkiye Birinciliği, 5 Türkiye İkinciliği ve 3 Türkiye üçüncülüğü madalyası kazandı.

Ordu’da Gençler ve Yıldızlar kategorisinde 4 Bin 300 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Türkiye Kickboks Turnuvasına katılan Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kick Boks Takımı sporcularından Bedirhan Ersayar 51kg Büyükler Full Contact Kategorisinde Türkiye Birincisi olurken, Reyhan Bıçakçı 60Kg Gençler Light Contact kategorisinde, Sitav Ertaş 65Kg Gençler Light Contact kategorinde, Muhammed Ali Sayın 32kg Yıldızlar Kick Light kategorisinde ve Soner Dilmaç  69Kg Gençler Kick Light kategorisinde Türkiye Birinciliği madalyasının sahibi olurken, 67kg Büyükler K1 Style kategorisinde Kubilay Tarhan, 75Kg Büyükler Low Kick kategorisinde Yunus Turan, 74kg Büyükler Kick Light kategorisinde Baran Özdemir, 32kg Yıldızlar Kick Light kategorisinde Muharrem Yasin Baran ile 28kg Minikler Point Fight kategorisinde ise Emircan Artim kazandığı Türkiye İkinciliği derecesi ile ödül kürsüsündeki ikincilik yerini rakiplerine kaptırmadı.  

Yapılan müsabakaların sonunda 74kg Gençler Light Contact kategorisinde Sidar Yakut, 32kg Yıldızlar Point Fight kategorisinde Taha Aşan ve 67kg Büyükler K1 Style kategorisinde ise Yunus Hilal Türkiye Üçüncülüğü madalyasının sahibi olarak ilimize toplamda 13 madalya ile dönmeyi başardılar. 

Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Kickboks branşında önemli başarılar elde edildiğine dikkat çekerek, “İlimiz gençleri arasından çok yetenekli sporcular yetişiyor. Ordu’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Turnuvasına katılan sporcularımız farklı kategorilerde 5 Türkiye Birinciliği, 5 Türkiye İkinciliği ve 3 Türkiye Üçüncülüğü madalyasını ilimize kazandırdılar. İlimiz adına kick boks branşında başarılara imza atan bütün sporcularımızı ve antrenörlerimizi bir kez daha yürekten kutluyor, kendilerine bundan sonraki müsabakalarda başarılar diliyoruz” dedi.

KickBoks İl Temsilcisi Zeydin Sayın, "Sporcularımızın Türkiye KickBoks Şampiyonasında ilimize 5 Türkiye Birinciliği, 5 Türkiye İkinciliği ve 3 Türkiye Üçüncülüğü madalyası kazanmaları bizleri oldukça gururlandırdı. Bizler ilimizde her geçen yıl kickboks sporuna ilgiyi arttırdık. Şu an itibari ile 350'e yakın sporcumuz bulunuyor ve her geçen gün artan bu ilgi sayesinde ulusal çapta katıldığımız bütün turnuvalarda başarılar kazanarak spora verdiğimiz ciddiyet ve disiplini sergiliyoruz. 

İlimizde sporcularımıza yakın ilgi ve desteklerinden dolayı başta; Van Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Nevzat İnanç’a, bizlerle birlikte sporcularımızın bu başarılara imza atmasında emeği oldukça fazla olan antrenör arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese sporcularım ve Kickboks camiası adına çok teşekkür ediyoruz.” Şeklinde konuştu. 
 

van gençlik il müd nevzat inanç ordu kockboks şampiyon kickboks