6 Aile Üyesini Öldüren Gelin

TAKİP ET

Hindistan'da bir anne, kocası ve ailesi de dahil olmak üzere altı akrabasını siyanürle öldürmekle suçlandı.

Hindistan'da bir anne, kocası ve ailesi de dahil olmak üzere altı akrabasını siyanürle öldürmekle suçlandı.

Hindistan'ın Koodathayi kasabasında Annamma Thomas 2002'de, Tom Thomas 2008'de yemek yedikten sonra fenalaşarak ölmüşlerdi.

İki oğlu olan 47 yaşındaki Jolly Joseph, Ekim ayında 2002 ve 2016 yılları arasında evli kaldığı ilk kocası Roy Thomas ve diğer 5 kişinin cinayetinden yargılanıyor.

Polis Joseph'in, Hindistan'ın güneyindeki kıyı Kerala eyaletinde karayla kaplı bir köy olan Koodathayi'de meydana gelen cinayetleri itiraf ettiğini söyledi.

Ölen ilk kişi kayınvalidesiydi

Joseph'in kayınvalidesi, emekli bir öğretmen olan Annamma, Ağustos 2002'de koyun eti çorbası yemekten sonra bilinçsizce öldüğü ve hemen sonra öldüğü ilk ölen kişi oldu.

Altı yıl sonra, Joseph'in kayınpederi Tom, bir tabak tapyoka yedikten sonra öldü. O sırada ölümlerin hiçbiri araştırılmadı.

Joseph'in 14 yıllık kocası Roy Thomas, akşam yemeğini kustu ve bilincini kaybettikten sonra bir sonraki 2011 yılında öldü. Vücudunda siyanür tespit edildiğinde dava intihar edildi.

Ölen kocasının kuzeniyle evlenmek istedi

Joseph'in kayınbiraderi Renji Thomas, başlangıçta iki çocuğu bir dul olarak yetiştiren Joseph'e sempati duyduğunu söyledi.

Ancak Joseph, merhum kocasının kuzeni Shaju ile evlenmeye karar verdiğinde, Renji şüpheli hale geldi. Shaju'nun karısı ve kızı, düğünden önceki yıllarda gizemli bir şekilde ölmüşlerdi. İki yaşındaki kızı Alphin, bir parça ekmek yedikten sonra 2014 yılında ölmüştü.

Annesi Cily, 2016 yılında diş rahatsızlığı nedeniyle gittiği dişçide hayatını kaybetti. Polise göre, Joseph'in, her iki olayda da parmağı vardı.

Annamma'nın kardeşi Mathew Manjadiyil de Şubat 2014'te öldü.

Lanetlendiklerini sandılar

Joseph'in evlendiği Thomas ailesi, birer birer ölmeye başladığında lanetlendiklerini sandıklarını söyledi.

Konuyla ilgili konuşan başkomiser Simon,"Başlangıçta, bu durum herkes için inanılmazdı" dedi.

Polis, prestijli bir kolejde öğretim görevlisi olduğu konusunda yalan söylediğini keşfettiklerinde Joseph'ten şüphelenmeye başladıklarını söyledi.

Joseph'in kocası dışında, kimseye otopsi yapılmamıştı.

Öte yandan, seri katil geline siyanür sağlamakla suçlanan 2 kişi de tutuklandı.Hindistan'da 47 yaşındaki 2 çocuk annesi Jolly Joseph, Ekim ayında tutuklandı. Polis'ten aktarılan bilgiye göre Joseph, aile içindeki ölümlerden sorumlu tutuldu. Joseph'in kayınvalidesi ve kayınpederi ailede ilk ölenler arasındaydı. Daha sonra bu ölümlere eşi Roy da eklendi. Seri katil gelinin aile üyelerini yemeklere kattığı siyanürle öldürdüğü belirlendi,




van gazetesi
 

katil kadın seri katil hindisten siyanür aile fertlri van gazetesi dünya haberleri