75 Yataklı Devlet Hastanesinin Bitimine Sayılı Günler Kaldı

TAKİP ET

Van'ın çaldıran ilçesinde yapılacak 75 yataklı devlet hastanesinin bitimine sayılı günler kala Van İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Mahmut Sünnetçioğlu inşaatı bitme aşamasına gelen Çaldıran Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.



Van İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Mahmut Sünnetçioğlu inşaatı bitme aşamasına gelen Çaldıran Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

Ziyarete Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Adem Ergioğuz, ve Personel Hizmetleri Başkanı Dr. Fatih Taman, eşlik etti. İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu Van’ın Çaldıran ilçesinde 89 bin metrekare alanda 14 bin metrekare kapalı alana sahip olan inşaatın devam ettiğini 75 yataklı devlet hastanesinin çalışmalarını yerinde inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.



Müdür Doç. Dr. Sünnetçioğlu, ilimizde Sağlıkta çok önemli değişimler gerçekleştirdiğini vurgulayarak yapılan yatırımlardan dolayı hükümetimize, Sayın Van Valimiz Mehmet Emin Bilmez, beye teşekkürlerimi sunarak, “Bu yıl içinde ilçelerimizde sağlık tesislerimizin inşaat çalışmaları tamamlanmış olacak ve bu anlamda; Nüfus yoğunluğu bakımında Van’ın büyük ilçeleri arasında yer alan Çaldıran ilçemiz, bundan sonra Çaldıranda ikamet eden  vatandaşımız, tüm hizmetleri kendi devlet hastanesinde alacak başka il ve ilçelere gitmeye ihtiyaç duymayacak” dedi.



Doç. Dr. Sünnetçioğlu, "Sözleşmeye göre 18 ayda tamamlanması planlanan hastane inşaatının yüzde 95 tamamlanarak çaldıranlı vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak" dedi. Çaldıran İlçe Hastanesini de ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulunan Sünnetçioğlu, hastane yerleşkesini gezerek Hastane Başhekimi Dr. Çetin Okumuş, Hastane Müdürü Erhan Gökhan’dan, İhtiyaç ve talepleri dinledi ve hastane çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Ziyaret sonrası buradan Ayrılan Doç. Dr. Sünetçioğlu, Özalp Sağmalı ve Tuşba Gedibulak (ASM)  Aile Sağlık Merkezlerini ziyarete bulunularak; Vatandaşlara verilen sağlık hizmetinin son durumunu yerinde görmek ve sağlık personelinin dilek ve temennilerini kendilerinden duymak için ziyarette bulunduğunu dile getirdi.        



VAN GAZETESİ   

van il sağlık müd. van çaldıran devlet hastanesi doç. dr. sünnetçioğlu tuşba gedibulak van valimiz mehmet emin bilmez kamu hastaneleri hizmetleri başkanı dr. adem ergioğuz van gazetesi