Abdulhekim Karabıyık Çağrıda Bulundu

TAKİP ET

Gelecek Partisi Van il Başkanı Abdulhekim Karabıyık, "Tüm farklı görüşlerimizi bir tarafa bırakıp içimizdeki kini, nefreti, ayrıştırıcılığı kendimizden uzak tutalım İlimizin kronikleşmiş sorunlarının çözümü için hep birlikte hareket edelim." diyerek çağrıda bulundu.


Karabıyık yaptığı açıklamada;" Van Özelinde Siyasi Parti Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları ve Oda başkanları, Basın kuruluşları, kurum amirleri ve önemli dostlara seslenmek istiyorum diyerek; Bizler Van’da yaşayan 1.146.230 nüfusun tamamı ile bir elin parmakları gibiyiz, Siyasi farklılıklarımız bizlerin sadece zenginliği olmalıdır. Bugün siyasette iktidar olan yarın muhalefette, muhalefette olanlar ise bir sonraki seçimde iktidar olabilirler. Bugün Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanları olanlar bir sonraki seçimde olmayabilirler, Şuan önemli kurumlarda yönetici olanlar ileride bu görevde olmayabilirler. Bugün Tüm Siyasi Partilerin Milletvekilleri İl, İlçe Başkanları ve İlçe Belediye Başkanları olanlar yarın yerlerini başka birilerine bırakabilirler. Bugün Tüm bu unvan ve makamlarını saydığım,  ilimizin siyasetine, yönetimine, ekonomisine sanayicisine, işletmecisine, işçisine ve memuruna... Amaçları halkı doğru haberler ile bilgilendiren basın mensuplarımıza istirhamım o ki geliniz Van’ın menfaati için birlikte hareket edelim Bakınız sıradan bir dönemden geçmiyoruz her gün ailemizden, sevenlerimizden, çevremizden onlarca insanımızı Covit- 19 vebasından dolayı kaybediyoruz, öyle ki artık taziyelerine bile gidemiyor, Fatiha okuyamıyor helallik bile isteyemiyoruz.Tüm farklı görüşlerimizi bir tarafa bırakıp içimizdeki kini, nefreti, ayrıştırıcılığı kendimizden uzak tutalım İlimizin kronikleşmiş sorunlarının çözümü için hep birlikte hareket edelim."dedi.
 

abdulhekim karabıyık çağrıda bulundu van gazetesi abdulhekim karabıyık gelecek partisi parti sivil toplum basın kuruluşları basın siyaset yönetim ekonomi işçi covit- 19 fatiha siyasi parti muhalefet