Abdulhekim Karabıyık, "Hedefimize Ulaştık"

TAKİP ET

Başkan Karabıyık yaptığı açıklamada; "Gelecek Partisi Genel Merkezinin oluşturduğu Bilge üyelik sistemiyle başlayan ve Van İl Başkanlığı olarak ' Her hafta BİN 65 üye, 65 Günde 10 BİN 65 üye ' sloganıyla başlatmış oldukları üyelik sisteminin şeffaf bir şekilde yapıldığını ifade ederek sürecin nasıl işlediği hakkında bilgi verdi.

Kongrelerini ve atamalarını gerçekleştirmiş oldukları İlçe Başkanları başta olmak üzere, Ana Kademe İl Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yönetimleri ile titiz bir çalışma yaptıklarını belirten Başkan Karabıyık, Hedefimize ulaşmak için öncelikli olarak üyelik koçanlarımız ile birlikte sahaya inerek il ve ilçelerimizde bulunan vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Halkımıza Partimizi, kendimizi ve gelecekteki hedeflerimizi anlattık. Partimize gönüllü üye olmak isteyenlere üye formlarımızı verdik. Kendi elleriyle doldurup ıslak imzalı bir şekilde üyelik işlemini tamamlamış olduk. Ayrıca vatandaşlarımız bizatihi İl ve İlçe Başkanlıklarımıza gelerek, hem üyelik işlemlerini yapıp hem de partimizin gelecekteki misyonu ve vizyonu hakkında birinci ağızdan bizlerden bilgiler alıp gönül rahatlığı içerisinde üye oldular. Birileri gibi bilgisayar başında hayali üye yapmadık şeffaf bir süreç yürüterek partimize gerçek üye kazandırmış olduk.
İl ve İlçelerimizde teşkilatlarımız sahada üyelik çalışmalarını kesintisiz yaparken Gelecek Partisi Van İl Başkanlığı olarak İl Binamızda 8 yetenekli gençten oluşan bir ekip kurarak üye giriş merkezimizi oluşturduk. Sabah 08/00 ile Akşam 19/00 arası Gelecek Partisi genel merkezinin oluşturduğu Bilge üyelik sistemine yüklemelerini yaptık. Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız tarafından Yargıtay’a onaylatılmak sureti ile 65 gün çalışmalarımıza bu şekilde aralıksız devam ettik ve 65 günün sonunda hedefimize ulaştık.
Bu süreçte İlçe başkanlarımız da tüm gayretleri ile görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Fakat Çatak İlçe Başkanımız ilçe seçmen sayısı rakamını baz tuttuğumuzda en çok üyelik yaparak birinci olan ilçemiz oldu. İl Başkanlığı olarak kendisini Teşekkür plaketi ile ödüllendirdik. Ayrıca fedakârca üye girişlerini yapan gençlik kollarındaki 8 genç arkadaşımıza da emeklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim ettik.
2021 yılı için ise, İlçe Başkanlarımız, Ana Kademe İl Yönetimimiz, Kadın ve Gençlik kollarımız ile Mahalle Başkanlarımızın gayretleri ile hiç ara vermeden üyelik yapmak için bir hedef belirledik. Her ilçenin seçmen sayısının %4 ü kadar her ay üye yapılmasına yıl sonuna kadar devam edeceğimizin kararını aldık" dedi.


VAN GAZETESİ
 

abdulhekim karabıyık gelecek partisi van parti üye bina teşkilat gençlik kolları yargıtay misyon vizyon