Abdullah Avcı: Ben bütün sınavları geçtim

TAKİP ET

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş'a isteyerek geldiğini ifade ederek, 'Ben Beşiktaş takımını istedim, seçeneklerim başka da olabilirdi. Oyuncu grubuna, kendime güvenerek bunu istedim. Performansım sorgulanabilir ama 5 haftalık süreçte a...

UEFA Avrupa Ligi K Grubu 2’nci hafta maçında sahasında İngiliz temsilcisi Wolverhampton’a 1-0 mağlup olan Beşiktaş’ta teknik direktör Abdullah Avcı, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

“ALANYASPOR MAÇI İLE ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ”


Pazar günü oynayacakları Aytemiz Alanyaspor maçı ile üstlerindeki şanssızlığı kırıp galibiyet almak istediklerini söyleyen Abdullah Avcı, “Oyuncular oyunda her şeyi denediler. Bu rakibe karşı pozisyona girmek kolay değil. 85 dakika kazanma arzusunu zorladık. Başladığımızdan itibaren çok enteresan bir durum yaşıyoruz.  Umarım hafta sonundan itibaren, sakat oyuncularımızın da dönmesiyle daha alternatifli bir kadroya sahip oluruz. Bu şanssızlıkları kırıp, sonuç almak istiyoruz.  Hafta itibariyle son olacak. Artık bu skorların böyle devam edeceğini düşünmüyorum. Sadece şansızlık diyemeyiz, rakibi, takımı, her şeyi sorgulayacağız. Ama bu hafta itibari ile çıkış yakalayacağımızı düşünüyorum. Kazanarak milli takım arasına girmek istiyoruz” diye konuştu.“PERFORMANSIM SORGULANABİLİR AMA ANTRENÖRLÜĞÜM SORGULANAMAZ”
Beşiktaş’taki 5 haftaki performansının sorgulanabileceğini ancak 20 senelik antrenörlük kariyerinin sorgulanamayacağını belirten Avcı, “Tribünlerin tepkisi doğal olabilir, ama benim antrenörlüğüm sorgulanamaz. Ben 20 senede bütün sınavları vererek, tırnaklarıyla kazıyarak buraya geldim. Son 10 senede bu ülkede şampiyonluğa oynayan iki takım beni istedi. Ben başka bir takımla son 3 sene şampiyonluğa oynadım.  Benim antrenörlüğüm değil, performansım sorgulanabilir. Ben Beşiktaş takımını istedim, seçeneklerim başka da olabilirdi. Oyuncu grubuna, kendime güvenerek bunu istedim. Performansım sorgulanabilir ama 5 haftalık süreçte antrenörlüğüm sorgulanamaz” şeklinde konuştu.