Ahmet Çetiz'den Kurban Bayramı Mesajı

TAKİP ET

Van Funda Pastahaneleri işletme sahibi Ahmet Çetiz, Kurban Bayramı Mesajı yayınladı.

Van Funda Pastahaneleri işletme sahibi Ahmet Çetiz,"Kurban Bayramı'nın gelmesiyle birlikte, içimizi bir coşku sarar. Bu özel bayram, sevdiklerimizle birlikte geçireceğimiz anlamlı zamanlara vesile olurken, aynı zamanda toplumumuzun dayanışma ve paylaşma ruhunu da ön plana çıkarır. Bu özel bayram vesilesiyle, sizlere Funda Pastahanesi olarak en içten dileklerimizi iletiyoruz.

Funda Pastahanesi olarak, yıllardır siz değerli müşterilerimize kaliteli ve lezzetli ürünler sunmanın gururunu yaşıyoruz. Bayram boyunca, sizleri enfes tatlarla buluşturmak için özenle hazırlıklarımızı yapıyoruz. Taptaze pastalarımız, çikolatalarımız, kurabiyelerimiz ve daha birçok özel lezzetimizle sizleri ağırlamak için sabırsızlanıyoruz. Ancak Kurban Bayramı, sadece lezzetlerin tadını çıkarma zamanı değil, aynı zamanda sevgi ve yardımlaşma duygularımızı da pekiştirdiğimiz bir dönemdir. Bu yüzden, Funda Pastahanesi olarak, ihtiyaç sahiplerine de elimizden geldiğince yardım etmek için çalışıyoruz. Kurban etlerini en iyi şekilde değerlendirerek, hayırseverler aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırma gayreti içerisindeyiz. Bu bayramda, bizimle birlikte bu güzel paylaşımın bir parçası olmanızı umuyoruz.

Bu özel bayramda, sevdiklerinizle bir araya gelerek, mutlu anılar biriktirmenizi dileriz. İyilik ve hoşgörüyü her an yaşamımızın bir parçası haline getirelim. Paylaşmanın ve sevginin değerini hatırlayalım. İhtiyaç sahiplerine yardım etmek için el ele verelim. Böylece Kurban Bayramı'nın anlamını tam anlamıyla yaşamış oluruz.

Funda Pastahanesi olarak, sizlere en kaliteli hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Lezzetli tatlarımızla damaklarınızı şenlendirmek için buradayız. Sizleri Funda Pastahanesi'ne bekliyoruz ve Kurban Bayramı'nın tüm sevincini paylaşmayı dört gözle bekliyoruz. Kurban Bayramı'nızı en içten dileklerimizle kutluyor, sevdiklerinizle beraber sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi temenni ediyoruz."dedi.
 

Van Gazetesi - Van haber - vanhaber

Van Ahmet Çetiz vanhaber