Ak Parti'den Van Tuşba Belediyesine Kim Başkan Adayı Olsun?

TAKİP ET

Van Tuşba ilçesi için Van Gazetesi Haber tarafından düzenlenen "AK PARTİ'DE VAN TUŞBA'YA KİM BAŞKAN ADAYI OLSUN?" ankette katıl.

Seçim heyecanı git gide artmaya başladı. Van'da Ak Parti'den en çok oy alan ilçelerden biri ise; Tuşba ilçesi oldu. Van Haber Gazetesi ise Tuşba ilçesi halkına "AK PARTİ VAN TUŞBA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLSUN?" anket yayınladı. Sizlerin düşüncelerini önemseyerek genel ankete katılıp adayınızı belirleyin.

TUŞBA İLÇESİNE BAŞVURUDA BULUNAN ADAY ADAYI LİSTESİ 
Eyüp Kızıltaş, Burhan Aytin, Abdurrahman Çohaz, Muğdat Günini, Ozan Özkan Pınar, Mehmet Nuri Başdinç, Süleyman Oflas, Halil Taşkıran ve Zeki Akyürek, Sıracettin Ünlü Tuşba Belediyesi başkan aday adayları olarak yer aldı. Mevcut adayların başvuru yapmamaları ve halk tarafından emin olunan belediyelerde mevcut belediye başkanı aday olarak gösterile bilecektir.

Tuşba Belediyesinde 5 yıl boyunca hizmetini devam eden Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, tekrar aday olunur mu? Halk tarafından karşılığı var mı? Genel merkez bu konuda neler söylemek ister? Bu ve birçok konu üzerinde akıllarda soru işaretleri devam ediyor...

Başvuru yapan aday adaylarının en büyük istekleri ise; başvuruda bulunan aday adayların içerisinde adayın belirlenmesidir. 

VAN TUŞBA BELEDİYESİNDE KİMİ ADAY OLARAK GÖRMEK İSTERSİNİZ?

TIKLA OY VER (ANKET)

NOT: Her bir kullanıcı bir oy kullanılabilir. Kullanıcı adayın isim ve soyisimine tıklaması yeterlidir. Herkese ait IP adresleri bulunur. Yapılacak yorumlarda ad soyad alanına aday adayların adı soyadı yazılmamalıdır. O bölüme kendi adınızı ve soyadınızı yazınız. Bu haberin altına yorum yaparak, adayınıza destek verebilirsiniz.

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber

van Tuşba vanhaber Belediye Seçim aday