Ak Parti ve yönetimi işlek yerleri gezdi ve övgüler üstüne övgüler aldı

TAKİP ET

Van haber Son dakika! Van'da bulunan Sivil toplum kuruluşlarından biri olan Ak parti il yönetimi ve başkanları esnafları ziyaret ederek dertlerini dinledi.

VAN GAZETESİ – ÖZEL - Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında esnafları gezemeyen ve halkın yayında her zaman olacaklarını ifadelerini kullanan Ak parti il başkanı Kayahan Türkmenoğlu, “Salgın sürecinin biran önce sona ermesi ve esnafımızın, vatandaşlarımızın normal hayata dönmesi için hükümetimiz olağanüstü bir çalışma yürütüyor. İnşallah en kısa zamanda eski güzel günlerimize tekrar döneceğiz." İfadelerine yer verildi.
 
AK PARTİ BAŞKANLARI VE YÖNETİMİ ZİYARETLERDE

AK Parti Van İl Başkanlığı, yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin iyileştirilmesinin ardından sokakta esnaflarla buluştu. İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu öncülüğünde esnaf ziyaretlerinde, maske ve dezenfektan dağıtıldı, hükümetin çalışmaları hakkında bilgiler verildi.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine AK Parti Van'da sokak çalışması gerçekleştirdi.  Hükümetin pandemi süreci ve sonrası için planladığı projeler hakkında bilgi veren Türkmenoğlu, normalleşme sürecinin başlamasıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda esnafı ziyaret ettiklerini söyledi.

İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu öncülüğünde, teşkilatlar, esnaf ziyareti gerçekleştirerek maske ve dezenfektan dağıtıldı.

Türkmenoğlu, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile yönetim kurulu üyelerinin çalışmaya eşlik ettiğini söyledi.
Kentin işlek caddelerinden sosyal mesafe kuralına uyarak esnafı ziyaret eden Türkmenoğu ve beraberindekiler, esnafla sohbet etti, sıkıntılarını dinledi.
 
GÜZEL GÜNLERE TEKRAR DÖNECEĞİZ

Türkmenoğlu, "Bu süreçte esnafımızı ve vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmıyoruz. Güzel günlerde olduğu gibi sıkıntılı günlerde de onların yanındayız. Salgın sürecinin biran önce sona ermesi ve esnafımızın, vatandaşlarımızın normal hayata dönmesi için hükümetimiz olağanüstü bir çalışma yürütüyor. İnşallah en kısa zamanda eski güzel günlerimize tekrar döneceğiz." dedi.
 
Ak parti yönetimi esnafları ziyaret emesi durumunda bazı esnaflarında sitemleri konuşmalara yansıdı.

ESNAF ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Van’ın sokaklarında ticaret yapan esnafların pandemi döneminde övgüleri konuşmalara böyle yansıdı.

Esnaf, “ Ak parti il başkanı ve yönetimi Van halkı için en iyi başkanlardan biri. Ben bu memlekette en iyi hizmet veren ve bugüne kadar en iyi olan Van Ak parti il başkanı Sayın Kayahan Türkmenoğlu başkanımıza bizleri ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.”dedi.
 
Haber: Van gazetesi
 

 
 

akp ak parti son dakika van van haber haber van kayahan türkmenoğlu esnaf