Ak Partiden Van Gevaş'a Kim Aday Olsun? Anket

TAKİP ET

Van ili Gevaş ilçesinde Van Haber Gazetesi tarafından "AK PARTİ VAN GEVAŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLSUN?" Ankette oy kullanma başlanıldı.

Van ilinde yeşilliği ile bilinen ve organik meyve sebzenin elverdiği, Artos dağının eteklerinde kurulan Van Gevaş ilçesi Van Haber Gazetesi tarafından 07.12.2023 tarihinde saat: 23'te başlatılan "AK PARTİ VAN GEVAŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLSUN?" Ankette oy kullanma başlanıldı.

AK PARTİ VAN GEVAŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARI LİSTESİ 2024

Nazmi Sezer, Bedirhan Erdem, Faysal İnan, Genç kadın Leyla Nihal Toğrak, Mehmet Tevfik Ergenç, Aziz Meşe ve Mevcut başkan adayı Murat Sezer olarak listelendi. Aday adayınızabu haberin altına yorum yaparak destek verebilirsiniz.

ADAY ADAYINA OY VERMEK İÇİN "TIKLAYIN"

Not: Van Gazetesi tarafından düzenlenen ankette sadece bir oy kullanma hakkınız bulunmaktadır. VPN oyları geçersiz sayılacaktır. Herkese ait bir IP  adresi bulunmaktadır. Bu adreslerde kurallara uymayan aday adayların oyları sayılmayacaktır. Farklı partilerin anketleri aday adayları belli olduğunda yayına alınacaktır. Aday adaylarınıza destek vermek için alt kısımda bulunan alanda yorum yapabilirsiniz.

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber

Van vanhaber Gevaş aday