Akman, "Hepimizin ortak değeri, Van olmalı"

TAKİP ET

Vanhaber - Vangazetesi - Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman,'Hükümetimizin Koronavirüsü (Covid-19) ile mücadele kapsamında aldığı karar doğrultusunda kutlama törenleri olmayacak. Bu bayram vesilesiyle, hepimizin biraz daha fazla dayanışmaya, birlik ve beraberliğe davet ediyorum.

Akman, “Dönemin tüm olumsuz şartlarına rağmen aziz milletimiz, saygıdeğer ecdadımız, sahip olduğu manevi gücü ve bağımsızlık inancıyla eşine az rastlanır bir kahramanlık sergileyerek, ilimizi düşman işgalinden kurtarmış ve özgürlüğüne kavuşturmuştur” dedi.

Akman, “Hükümetimizin Koronavirüsü (Covid-19) ile mücadele kapsamında aldığı karar doğrultusunda kutlama törenleri olmayacak. Bu bayram vesilesiyle, hepimizin biraz daha fazla dayanışmaya, birlik ve beraberliğe davet ediyorum. Yetkililerin verdiği talimatlara uyarak mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmayarak bu süreci en iyi şekilde atlatacağımıza olan inancımı belirtmek isterim. Yeter ki dayanışma duygularımızı koparmayalım yeter ki cesaretimizi yitirmeyelim” ifadelerini kullandı.

Akman, “Tarihini ve geçmişini iyi bilmeden geleceği inşa etmek mümkün değildir. Bizlere düşen görev ise tarihiyle, muhteşem doğasıyla, çok önemli doğal ve kültürel zenginliklere sahip Serhat şehrimiz Van’ın gelişmesi ve kalkınması için var gücümüzle çalışmaktır. Hepimizin ortak değeri, Van olmalıdır. Bu vesile ile ilimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımızın aziz topraklarını canları pahasına savunan ve milletimizin küllerinden yeniden doğmasını sağlayan tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

VAN GAZETESİ
0544 409 03 28
 

akman hepimizin ortak değeri van olmalı van haber van gazetesi son dakika van salih akman mümkün değil 102. yıl dönümünü kutluyor başta gazi mustafa kemal van’ın gelişmesi ve kalkınması hükümetimizin koronavirüsü (covid-19) 2 nisan vanın kurtuluşu