Alacakaranlık hayranları Gregory Tyree Boyce'ın ölümünü yas tutuyor

TAKİP ET

Las Vegas Tıbbi Muayenehaneler ofisi E'yi onayladı! Alacakaranlık'ta Tyler Crowley'i oynayan Gregory  ve kız arkadaşı  Natalie Adepoju'nun 13 Mayıs'ta öldüğü açıklandı . İki kişinin ölüm nedeni hala devam ediyor. Bir kaynak E! Natalie ve Gregory'nin 13 Mayıs Çarşamba günü Las Vegas'taki apartman dairesinde ölenlerin bulunduğuna dair haberler. "Greg'in kuzeni uyandı ve Greg'in arabasının hala evde olduğunu fark etti. Greg Los Angeles'ta olacağı için endişeliydi.

Las Vegas Tıbbi Muayenehaneler ofisi E'yi onayladı! Alacakaranlık'ta Tyler Crowley'i oynayan Gregory  ve kız arkadaşı  Natalie Adepoju'nun 13 Mayıs'ta öldüğü açıklandı . İki kişinin ölüm nedeni hala devam ediyor.
Bir kaynak E! Natalie ve Gregory'nin 13 Mayıs Çarşamba günü Las Vegas'taki apartman dairesinde ölenlerin bulunduğuna dair haberler. "Greg'in kuzeni uyandı ve Greg'in arabasının hala evde olduğunu fark etti. Greg Los Angeles'ta olacağı için endişeliydi. onu kontrol edip buldular "diye açıklıyor kaynak.

Kaynak, ölümünden önce Gregory'nin "gerçekten odaklanmış ve çok fazla işi idare ettiğini" söylüyor. Ve annesine yardım etmek için Las Vegas'a taşınmış olmasına rağmen, içeriden Gregory, "işleri yapmak ve kızını görmek için LA'ya gidip geleceğini" açıklıyor.
 
Ünlü Ölümleri: 2020'nin Düşmüş Yıldızları
 
İkinci bir kaynak ekliyor: "Greg kesinlikle hayatı seven ve süper pozitif bir kişiydi ... süper animasyonlu, gerçekten esprili, partinin hayatıydı. Kesinlikle onu özleyeceğim. O en komik arkadaşlarımdan biriydi ve deneyimlerimi gerçekten unutulmaz kıldı. "
 
Gregory, ünlü Twilight filmlerinde Tyler Crowley rolüyle ünlüdür.
 
Aralık ayında, hayatını yansıtan bir Instagram postasıyla anılan 30. doğum gününü kutladı. O  yazdı ben yol boyunca hatalar yaptık herkes gibi yılda. Ben 30 yaşındayım görmek yapacak düşünmüyordu Bir noktada", ama bugün sadece büyük olanları yansıtmak günlerden biridir Hayatta kalmak için ne zaman. Happy Dirty 30 self! Hadi bu yılların geri kalanını en iyi hale getirelim !! "
 
 Kız arkadaşı Natalie'ye gelince, içeriden öğrenenlerin "bir yıldan biraz daha uzun bir süredir" çıktıkları. 27 yaşındaydı.
 
Bir GoFundMe ile paylaşılan bir açıklamada, ailesi onu "sevgi dolu bir kız, yeğen, kız kardeş, kuzen ve arkadaş" olarak tanımladı. "Natalie'nin yaşamak için çok hayatı vardı [ve] hayatının kısa kesildiğine üzüldük. Natalie onun arkasında sadece bir erkek bebek Mısır , babası, iki erkek kardeşi ve bir kız kardeşi ve bir dizi ailenin yanında onu çok seven arkadaşlarım. "
 
Gregory, 10 yaşındaki kızı Alaya tarafından hayatta kaldı  .
- Holly Passalaqua tarafından raporlama

Çeviri Haber - Van Gazetesi
 

las vegas alaca karanlık crowley gregory news