ALBİNO CAFE VE RESTORANT, HİZMETLERİNE DEVAM EDİYOR

TAKİP ET

Albino Cafe ve Restaurant işletme müdürü Kadir Öztunç, Van Gazetesi'ne özel açıklamada bulundu.

Van ilinde hizmet veren cafe ve restaurant, müşterilerini memnun etmek için sabahın ilk saatlerinde uyanarak, gece vaktine kadar hizmet vermeye devam ediyor...

Albino İşletme müdürü Kadir Öztunç, Van Gazetesi yöneticisi ile yaptığı röportajda; cafenin yanı sıra; dünya mutfağına önem verdiklerini açıkladı.

27 yıl özel sektörde hizmetlerini sürdüren Albino Cafe ve Restaurant işletme müdürü Kadir Öztunç,"Kendimden söz etmek gerekir ise; Albino işletmesindeyim. Öncesinde Turizmde 27 yıl hizmet ettim. Birçok dil öğrenerek, vatandaşlara yardımcı olmaya başladım. Farklı sektörlerde müdüriyet ve tur yetkililiğinden sonra Albino cafe ve restoranda görev yapmaya başladım. Albino, Nezih bir ortamdan oluşan ve memleketin en güzel noktasında yer alan Cafe ve Restorandır.  Dünya mutfağı, kendisine has kahvaltısı, cafe ve yemeklerinin yanı sıra; sıcak huzurlu bir ortamda hizmet veren nezih bir ortamdır. Personellerimiz, pandemi kurallarına uyarak, gelen müşterilerimizin hizmetini vermektedir. 

ALBİNO İSMİ PEMBE FİLDEN GELİR

Albino isminin nereden geldiğini sorarsanız: Pembe renkte doğan bir filden gelir. Yüz yıllar önce bir ülkede doğan pembe fil, görenleri hayrete düşürmüştü. Oysa pembe fil hastalığı yani Albino hastalığına yakalanan canlının ne olduğunu kimse kestirememişti ama herkes meraktan oraya akın etmeye başlamıştı. Bilim insanların araştırmaları sonucunda bir hastalık olduğu kanıtlandı.

Bizlerde Albino ismini bırakarak, dünya'da bir farkındalık yapmak istedik ve bunu çok iyide başardık. Dünyaca bilinen pembe fil, uğrak nokta olmuştu. Bizlerde işletmemizin en uğrak olması için güzel projeler yapmak istedik ve adımızı ALBİNO bıraktık. İşletmemize kocaman pembe fil heykelini dikerek, ismimize yakışanı yaptık. Gelenler heykelin önünde fotoğraf çekiyor ve neden pembe renk olduğunu merak edenlere ise; Albinonun açıklamasını yaptık.

DÜNYA MUTFAĞINI VAN'DA TADANLAR İÇİN

İşletmemiz sadece cafe değildir. Dünya mutfağını barındıran hizmet mekanıdır. Cafemizde alkol bulunmamaktadır. Zengin mutfağımız ve elit müşterilerimizle daha iyi işler başarmaya devam ediyoruz. Van'da değil Türkiye'nin bütün illerinde dünya mutfağının olduğunu zannediyorum. Hemen hemen çoğu yerde dünya mutfağı var. Dünya mutfağının tüm lezzetleri bizlerde mevcuttur. Yani aklınıza gelebilecek her türlü yemekler bulunuyor albinoda.

İRAN'DAN LEZZET AŞIKLARIDA BİZDE

İran Van için çok önemli turizm kaynağıdır. Bu kaynakları iyi değerlendirirsek en iyi başarıyı elde ederiz. İran'dan Van iline gelen birçok misafirimize özel menüleri de yapmaktayız. İran halkının kültürünü çok iyi bildiğimiz için onların istediklerine göre de menüler hazırlaya biliyoruz."dedi.

Özel haber - Van Gazetesi - Eyşan Yetkin
 









albino van albino cafe Kadir Öztunç