Alt Yapı ve Üst Yapı Çalışmaları Yerinde İncelendi

TAKİP ET

İpekyolu Belediye Eş Başkanı Azim Yacan, merkez ve kırsal mahallelerde süren alt yapı ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

İpekyolu Belediyesi Eş Başkanı Azim Yacan,  İpekyolu Belediye Başkan Yardımcısı Özlem Tüci ve İpekyolu Belediyesi Meclis Üyeleri, Ağzıkara Mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Aralarında okul bahçesi, cami avlusunun da bulunduğu 7 bin metre kare kilit taşı çalışmaları hakkında bilgi alan Yacan, kendisinden yol talebinde bulunan engelli bir çocuk için ekiplere gerekli talimatları vererek talebin yerine getirilmesini istedi.Çalışmaları yerinde inceleyen Eş Başkan Yacan ve belediye meclis üyeleri, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ve çay daveti üzerine onlarla uzun süre sohbet ederek sorunlarını dinledi.
 









alt yapı ve Üst yapı Çalışmaları yerinde İncelendi İpekyolu belediyesi eş başkanı azim yacan İpekyolu belediye başkan yardımcısı Özlem tüci İpekyolu belediyesi meclis Üyeleri ağzıkara mahallesi çalışmalar okul bahçesi cami avlusu kilit taşı talimat mahall