Altın yükselişte, gençler beklemede

TAKİP ET

Dünya genelinde korona virüs etkisini sürdürmeye devam ediyorken düğün yapacak olan gençler altının tavan yapıyor olmasından dolayı düğünlerini askıya almaya devam ediyorlar.

Dünya genelinde korona virüs etkisini sürdürmeye devam ediyoken düğün yapacak olan gençler altının tavan yapıyor olmasından dolayı düğünlerini askıya almaya devam ediyorlar.

Korona yani yeni covid 19 lan tüm dünya mücadele ediyorken ekonomide dibe iniyorken altın fiyatları rekora doğru giyorken gençler düğün yapacak olan damatlar düğünlerini seneye ertelemekte ve altın fiyatlarını düşmesinden umut ediyorlar.

 Evlilik hazırlığı yapan çiftler, bir süre korona virüsü nedeni ile dünyaevine giremezken, son dönemlerde de artan altın fiyatlar nedeniyle düğünlerini ertelemek zorunda kalıyor. Bir süre beklemeye geçen çiftlerin en büyük umudu, fiyatların bir an önce düşmesi.

Son zamanlarda altın fiyatlarındaki yükselişten dolayı mecbur düğünü ertelemek zorunda kalan damat adayları, Umarım en kısa zamanda altın fiyatları düşer de isteyen düğününü yapar” dediler.

VANGAZETESİ

altın fiyatları düğün rekor damat vangazetesi çeyrek altın fiyatlarfı gram altın fiyatları