ANATOLİA GURME FEST'TEN YOĞUN REKLAM KAMPANYASI

TAKİP ET

Özgür Can Çelik:"Van'da oldukça yoğun bir reklam kampanyasıyla bütün hazırlıklarımıza devam ediyoruz." diyerek fuarın tanıtımıyla ilgili detaylı bilgiler verdi.

Çelik:" Anatolia Gurme Fest ile ilgili geldik buraya. Van gazetesindeyiz. Hikmetullah bey bizim buradaki afiş ve pankart dağıtım işlerimizi üstlenen firmanın sahibi. Burada oldukça yoğun bir afis ve el ilanı çalışması yapılacak.   Onlarla ilgili geldik buraya. 150 bin adet el ilanı Ekim ayının 26 sında başlayacak.   Bunun yanı sıra davetiye şeklindeki el ilanımız da var. Bunlardan da 50 bin adet mevcuttur. Aynı zamanda bunlar da dağıtılacak. Bilbord çalışmalarımız, raket çalışmalarımız, web sitesi çalışmalarımız, gazete çalışmalarımız devam ediyor. Bunları destekleyici olarak sahada yaklaşık on kişilik bir ekiple yedi gün boyunca bütün el ilanları, afişler dağıtılacak. Ayrıca Arapça-Farsça yayın yapılan bir gazete olan Van gazetesinde reklamımız mevcuttur. Bu aynı  zamanda İran'da da dağıtılıyor. Dolayısıyla Farsça bir dergide reklam yapıyoruz. Reklam vermiş olduğumuz internet sitesi günlük  80 bin adet giriş yapılan bir site. Hem İran'da hem de Van'da oldukça yoğun bir reklam kampanyasıyla bütün hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Biz Van olarak hazırız. İnşallah sizlerde hazırsınızdır. Güzel bir çalışma yapacağız.

Aynı zamanda Telegram kampanyalarımız var. Telegram dediğimiz buradaki facebook, instagramın İran'daki versiyonu diyebiliriz. Telegram kanallarında da sponsorlu reklam çıkıyoruz.  Şu anda Telegram kanallarına bakıyorum. Bizim 1200 adet görselimiz telegram kanalımızda beğenilmiş. İran'daki çalışmalarımız hem haber siteleri hem Telegram kanalları hem de gazetemiz üzerinden oldukça yoğun bir şekilde çıkıyor. İran'da da Farsça reklamlarımız oldukça güzel gidiyor. Şu anda burada Oteller dolu. Çok fazla İranlı var. Güzel ve iyi bir tanıtım çalışması yapıp gelen bütün katılımcılarımıza iyi dönüşler sağlamayı planlıyoruz. Tek hedefimiz bu." diyerek Van halkını ve İran halkını fuara davet edip konuşmasını  noktaladı.
 

anatolİa gurme fest en yoĞun reklam kampanyasi van gazetesi van haberleri van haber gazetesi