Anne intihar etti ve ardından dört bebek öldü

TAKİP ET

11.03.2022 tarihinde Villeneuve Grenoble'daki olayın detayları 2 yıl sonra ortaya çıktı.

Pazartesi günü yapılan otopsi, Villeneuve de Grenoble'daki (Isère) bir apartman dairesinde ileri derecede çürümüş halde bulunan bir anne ve 4 çocuğunun ölüm nedenlerini belirlemeyi mümkün kılmadı. Grenoble savcılığına göre ek uzmanlık gerekli olacak.   11 Mart akşamı, Villeneuve de Grenoble'daki 5 allée des Frênes'in komşuları, bir veba kokusuyla uyarıldı, itfaiyecileri uyardı. Sonuncusu , 3, 8, 10 ve 12 yaşlarındaki dört çocuğun , üç erkek ve bir kızın, gelişmiş bir çürüme durumunda ve 39 yaşındaki anneleri Fatna'nın cesetlerini keşfeder. Komşular onu pek tanımıyordu. İçlerinden biri onu en son bir ay önce gördüğünü açıklıyor.otopsiler

Grenoble savcılığına göre; Pazartesi günü yapılan beş otopsi ölüm nedenlerini belirlemeyi mümkün kılmadı, ancak herhangi bir kırık veya silah kullanılmadı. Özellikle toksikolojik olmak üzere ek analizler yapılacak, birkaç hafta sürecekler. Bununla birlikte, araştırmacılar tarafından tercih edilen hipotez, annenin uyuşturucu veya belirlenmesi gereken başka bir toksik ürün kullanarak intihar etmesinin ardından dörtlü bir bebek ölümüdür.

Fatna, anne, büyük sıkıntı içinde , depresyon nedeniyle takip edilen, psikolojik olarak kırılgan, çok zayıf yapılı bir kadındı. 37 yaşındaki kocası Badis'in şiddetinin kurbanı olmuştu. 2020'de çift Sassenage'de yaşarken onu boynundan yakalayıp ölümle tehdit etti. Duruşması sırasında inkar ettiği şey. Ayrıca çocuklarını infaz gibi aşırı şiddet içeren görüntüleri izlemeye zorlamıştı. Ayrıca, bir süreliğine, görevden alınmadan önce terörizm için özür dilemekle suçlandı.

Psikiyatrik sorunlar yaşayan bir çift

Bu aile içi şiddetin ardından Fatna, Şubat ve Haziran 2020 arasında Tarn'daki Albi'de çocuklarıyla birlikte bir eve sığınmıştı. Kocası onu bulmuş ve hatta telefonla evdeki çalışanları öldürmekle tehdit etmişti. kim şikayet etti. Badis, bu nedenle, geçen Ekim ayında Grenoble Ceza Mahkemesi tarafından 30 ay hapse mahkûm edilmeden önce tutuklu yargılanmıştı . Duruşması sırasında, psikiyatri uzmanı bu adamı paranoyak olarak tanımlamıştı . 

Kısacası çocuklar şiddet ortamında, işlevsiz ebeveynlerle ve her ikisinin de psikolojik sorunlarıyla büyüdüler. Grenoble'da, 12 yaşındaki en büyük oğul, Lucie Aubrac kolejinde eğitim gördü, 10 ve 8 yaşındaki oğlan ve kız, Trembles okulundaydı. Bu Pazartesi sabahı, bu işyerlerinin her birinde bir psikolojik hücre kuruldu. Milli Eğitim, kardeşlerin kronik devamsızlıklarını savcılığa bildirmişti. Çocuklar, annenin Albi'ye gitmesiyle 2020'de kaldırılan eğitim yardımının konusuydu. Ancak, Şubat tatilinden sonra çocukları bir daha sınıfta görememe endişesi yoktu.

Çok şok oldum - Maitre Decombard, babamın avukatı

2020'den önce anne, tedavi için Saint Egrève akıl hastanesinde tutulmuştu. Baba daha sonra dört çocuğunun velayetini aldı. Daha sonra anne, çift ayrıldığı için çocuklarını da yanında götürmüştü. Grenoble barından Maître Emmanuel Decombard, "Çok şok oldum" diye açıklıyor. " Babanın avukatıydım. Onu 5 yıl takip ettim. Dengesiz olan anneyle de tanışmıştım. Çocuklarıyla birkaç kez ofisime gelmişti. Çok güzel çocuklardı, kibardı. Berbattı. Hiç hayal etmemiştim. böyle bitecekti."

Bu korkunç trajediden sonra bir soru ortaya çıkıyor: Bu aile, özellikle çocukları korumak için neden olması gerektiği gibi takip edilmedi? Soruşturma bunu belirlemek zorunda kalacak.

Veronique Pueyo - Fransa, van son dakika ölüm haberleri , son dakika Van haber, Haber, Haberler, News

van son dakika haberleri intihar çocuk şok psikiyatrik