AÖL sınav yerleri açıklandı - Tıkla öğren

TAKİP ET

Uzun süredir beklenen AÖL  Açık lise sınav giriş belgesi dökümleri de sınava az bir süre kala açıklandı.

AÖL  Açık lise sınav giriş belgesi dökümleri de  25-26 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan AÖL için sınav yerleri belli oldu.

AÖL sınav yerleri adayların sınav sorularını nerede yanıtlayacaklarını gösterecek. 4-5 Temmuz tarihinde yapılması planlanan sınavlar koronavirüs engeline takılmıştı. Güncel tarihler ise 25-26 Temmuz olarak belirlendi. Açık lise sınav giriş belgesi dökümleri de sınava az bir süre kala açıklanıyor.

İlk belirlenen takvime göre AÖL sınavlarının 4-5 Temmuz tarihlerinde yapılması planlanıyordu. Koronavirüs salgını nedeniyle sınav tarihleri 25-26 Temmuz olarak değiştirildi. AÖL sınav giriş belgesi de sınav az bir süre kala erişime açılıyor. Giriş belgesi olmayan adaylar sınava alınmıyor.
 
25-26 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan AÖL için sınav yerleri belli oldu. Açık Lise sınav giriş belgesi almak için öncelikle aşağıdaki linke tıklanıyor. Açılan sayfada en üstte bulunan “Sisteme Giriş” bölümünden “Öğrenci Girişi” sekmesine tıklanıyor. Yine açılan sayfada sağ tarafta yer alan “Güvenlik Kodu”, “Öğrenci Numarası” ve “Şifre” bölümlerini eksiksiz olarak girdikten sonra bu sayfa üzerinde giriş belgesi yazdırılabiliyor.

TIKLA GÖR - GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

meb aöl aol açık lise aöl giriş milli eğitim bakanlığı aol giris acik lise açık öğretim açık lise giriş açık öğretim lise aol giriş açık öğretim lisesi aöl öğrenci girişi meb giriş açıköğretim lise meb e okul milli eğitim acik lise giris aol meb acık lise