ASKON Van Şube Başkanı Şeref Gültepe'den Tehdit Bildirisine Tepki

TAKİP ET

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Van Şube Başkanı Şeref Gültepe, 104 Emekli Amiralin tehdit bildirisine sert tepki gösterdi.

ASKON Van Şube Başkanı Şeref Gültepe yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Pandemi süresince tüm dünyada adeta ekonomi istikrarın ne kadar önemli olduğu kaçınılmaz bir gerçeklikken bu etmiştir.  Güven ve istikrar dediğimiz bir ortamda yarasalar gibi gece vakti alelacele kaleme alınıp imzalandığı belli olan yarasa bildirisi ile Montrö Sözleşmesi bahane edilerek geçmişteki vesayetçi anlayış ile yine milli irade hedef alınmış, milletimizin dini değerlerine sa yine hortlamıştır.

Şunu açıkça belirtmek isteriz ki, güven ve istikrarımızı hedef alan, cuntacı kafa ile ele alınan ve millet iradesini hedefleyen bu yarasa bildirisi Şehit Ömer Halisdemir ve tüm şehit kardeşlerimizin ruhunu sızlatmıştır. Anlaşılan bu amirallerin ne ülke gerçeklerinden nede millet iradesinden haberdar olmadığı ve hala alması gereken çok dersler olduğu aş Bu yarasa bildirisi ayaklarımızın altındadır ve bu bildiriye imza atanlar da hukuk nezdinde gerekli hesabı vermek zorundadır”


VAN GAZETESİ

van gazetesi van askon şeref gültepe ömer halisdemir darbe amiral pandemi