Atılım Beko'dan Büyük İndirimler devam ediyor...

TAKİP ET

Van'da 2002 yılından bu yana hizmet veren Atılım Grup, kalitesine kalite katmaya devam ediyor...

Atılım Beko'nun mağaza müdürü Ahmet Arvas ile yaptığımız röportajda şu ifadeleri kullandı: " Öncelikle ülke olarak yaşadığımız bu zor günlerde yaşanan depremlerde ve sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve geride kalanlara sabır dileriz. İnanıyoruz ki ülke olarak bu zor günlerin de üstesinden geleceğiz.

           Van ilinde 11  adet kurumsal mağaza ile  kaliteyi halkımız ile buluşturmaya devam ediyoruz. Ve hizmetimizi, yakında İkinisan Caddesinde açılışını gerçekleştireceğimiz 12. Şubemiz olan Beko mağazası ile büyütmeye devam ediyoruz. 

          2002 yılında  başladığımız bu sektörde şimdi 11 tane mağazamızda 4 adet ulusal markaya yer vermekteyiz; Bellona, Beko, Ritmik ve Bambi. 

Beko mağazamız; beyaz eşya, elektronik ve küçük ev aletleri üzerine hizmet vermektedir. Yılın belli dönemlerinde indirimlerimiz bulunmaktadır. Özellikle de Yaz mevsiminde yeni evlenecek olanlar veya eşyalarını yenilmek isteyenler için indirimli çeyiz paketlerimiz mevcuttur. Bunların yanı sıra; kampanya döneminde müşterilerimizin belirli tutarda yaptıkları alışverişlerde 108" boyutuna varan TV ve çeşitli hediyelerimiz bulunmaktadır. 

      Son olarak Atılım grup; azimli, çalışkan ve güleryüzlü personelleriye çıktığı bu yolda  sizlere hizmet vermeye devam edecektir. Sunduğumuz hizmetler ve başarılarımızdan dolayı Beko olarak bölgede  1. Türkiye de ise 37. olmanın gururunu sizlerle paylaşmak isteriz. Mağazamızı ziyaret eden müşterilerimizin taleplerini, beyaz eşyadan mobilyaya, ev tekstilinden halıya varıncaya kadar eksiksiz bir şekilde esnek ödeme seçenekleriye karşılamak için tüm gayretimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm Halkımızı mağazalarımızda ağırlamaktan onur duyarız."

 

Van Haber , Van Gazetesi

Beko Van Atılım Grup Haber