Avcı,"Hepimiz bu şehrin evlatlarıyız"

TAKİP ET

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Meclis Başkanı Turan Avcı, Tuşba Halk Pazarı esnafı için destek çağrısında yaptığı açıklamada; 'Aynı gemide yer alıyoruz.'dedi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO)  Meclis Başkanı Turan Avcı, “Hepimiz bu şehrin evlatlarıyız. Emin olun ki sizin kadar bizimde canımız yandı. Aynı gemide yer alıyoruz. Bu yüzden de birbirimize sahip çıkmalıyız. Bunun içinde üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız.” ifadelerini kullandı.


Van Haber Gazetesi 


Esnaf adına konuşan Osman Demir, “Henüz hasar tespit raporunu almadık. Ancak yaptığımız görüşmeler neticesinde 110-120 milyon TL civarında bir zararımızın olduğunu görebiliyoruz. Çıkan yangın sonrası ürünleri yanan esnafımızın dışında ürünleri yanmayanların da ne yazık ki duman kokusundan dolayı ürünleri kullanılmaz halde. Valilik, Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri, kamu kurumları, meslek odaları, STK’lar ve tüm kesimlerden destek bekliyoruz. Pazarda iş yapan esnaflar maddi durumları çok iyi olan esnaflar değil. Üzerine bir de bu felaket yaşanınca çok daha kötü bir durumla karşı karşıya kaldık. Pazarda bulunan ve ürünleri zarar gören 80 esnaf için maddi destek sağlanmalı.”dedi.


Van Gazetesi , vanhaber
 

Van vanhaber Turan Avcı Van Haber Van Gazetesi Esnaf