AYDIN TÜRK, "SESSİZ ADAMLARLA BİR DAHA GURUR DUYDUK! - vanhaber

TAKİP ET

VAN İl Engelli Meclisi Temsilcisi ve Van isitme engelliler egitim genclik kültür ve spor kulübü derneği baskani Aydin TÜRK,"Sporcu kardeşlerimi takım hocamızı canı gönülden kutlarım ve emeği geçen bütün herkese destek için gelen tüm arkadaşlara kulübümüz adına teşekkür ediyoruz. Mersin işitme engelliler spor kulübü takımının centilmence mücadelelerinden dolayı kutlar bundan sonraki maçlarında da başarılar dileriz. "dedi.

VAN HABER - H.Y. (VAN GAZETESİ) - VAN İl Engelli Meclisi Temsilcisi ve Van isitme engelliler egitim genclik kültür ve spor kulübü derneği baskani Aydin TÜRK,"Sporcu kardeşlerimi takım hocamızı canı gönülden kutlarım ve emeği geçen bütün herkese destek için gelen tüm arkadaşlara kulübümüz adına teşekkür ediyoruz. Mersin işitme engelliler spor kulübü takımının centilmence mücadelelerinden dolayı kutlar bundan sonraki maçlarında da başarılar dileriz. 


TÜRK,"Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu bağlı olarak faaliyet yürüten Van İşitme Engelliler Eğitim Gençlik ve Spor Kulübümüz kendi evimizde oynadığımız B grubu Voleybol Süper Liginde Mersin işitme Engelliler Spor Kulübünü 3-0 yenerek lige moralli bir şekilde başladı.

Türkiye şampiyonasına gitmek için emin adımlarla ilerleyen işitme engelliler diğer adıyla “SESSİZ ADAMLAR” umarız daha iyi skorlarla hedefimize ulaşırız. Sporcu kardeşlerimi takım hocamızı canı gönülden kutlarım ve emeği geçen bütün herkese destek için gelen tüm arkadaşlara kulübümüz adına teşekkür ediyoruz. Mersin işitme engelliler spor kulübü takımının centilmence mücadelelerinden dolayı kutlar bundan sonraki maçlarında da başarılar dileriz. 

Spor kulübü derneğimiz; 117 engelli lisanslı sporcusu bulunan, hentbol/voleybolda süper ligte, futbol da ise PTT 1. Ligte mücadele eden işitme engelliler destek bekliyor. 26 Ocakta Ankara deplasmanımız gidebilmek için destek arayan işitme engelliler 3 Aralık Dünya Engelliler Günün de yanında olan ve maddi manevi desteklerini esirgemeyeceklerini söyleyen herkese sesimizi duyurmak istiyoruz. Gençlerden oluşan takımımızı, dezavantajlı olan bu bireyleri topluma kazandırmak niyetindeyiz. Engellilerinde evlerinden çıkıp “Bizde varız bizle de spor yapma hakkımız var ve destek olunursa başarabileceğimizi göstermek istiyoruz. Geçen yılki başarımızı bu yılda devam ettirmek istiyoruz.
DESTEK VARSA ENGEL YOK. ENGEL OLMA DESTEK OL!"dedi.

VAN GAZETESİ / H.Y
HABER HATTI: 0544 409 03 28

aydın türk aydın yürk kimdir aydın yürk haberleri van haber van gazetesi van haberleri van İl engelli meclisi temsilcisi aydin tÜrk “sessİz adamlarla bİr daha gurur duyduk! vanhaber