Ayhan Kahraman,"Destek Alamadığımız İçin Destek Veremedik"

TAKİP ET

Güvenlik Korucular Şehit, Gazi Aileleri Federasyon Başkanı Ayhan Kahraman, derneklerinin amacı hakkında bilgi vererek pandemi sürecinden nasıl etkilendiklerini dile getirdi.

Ayhan Kahraman, derneklerinin asıl amacının şehit, gazi ve korucuların maddi ve manevi yardımını sağlamak olduğunu belirterek şu ifadelerde bulundu: "250 kişilik çok amaçlı konferans salonumuz olduğu için genelde güvenlik korucularımız ve şehit ailelerimizle orada toplantı yapıp onların sorunlarını dinliyoruz. Asıl amacımız, Van'da bulunan 6.500 güvenlik korucusunun özlük haklarını korumak, sosyal etkinliklerini yapmak, onların sorun ve sıkıntılarını dile getirmek ve bu konuda onlara yardımcı olmak bunların yanı sıra, Van'da bulunan 674 şehit ve gazi ailelerimizin sorun ve sıkıntıları konusunda yardımcı olmaktır. Bunun yanında, şehit ailelerimizin maddi ve manevi konuda yanında olmak, kendi bünyemize görev olarak verdiğimiz sorumlulukların başlıcalarıdır.

Ama içinde bulunduğumuz pandemi dönemi nedeniyle son zamanlarda herhangibir destek alamadığımız için melesef destek de veremedik."



VAN GAZETESİ-ÖZEL HABER

 

ayhan kahraman van gazetesi van ayhan kahraman pandemi şehit gazi koruyucu konferans