Ayhan Kahraman Terörü Kınadı

TAKİP ET

Vanhaber - Van Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyon Başkanı Ayhan Kahraman, PKK Terör örgütüne karşı sessiz kalmadı.

Van haber - Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyon Başkanı Ayhan Kahraman, terörü kınayarak şu ifadelerde bulundu, "Son zamanlarda bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik yapılan operasyonlar netice vermiş olup,bu terör örgütü mensubu olan hainlerin inlerine girilmiş ve o inler başlarına yıkılmıştır.

Türk ordusunun bu hainler için başlattığı  kapsamlı operasyonlar ara, bul ve yoket stratejisi çerçevesinde menşeyi ne olursa olsun terörün hertürlüsüne karşı göstermiş olduğu kararlılığın ispatı niteliğindedir. Türk ordusunun muazzam gücüne rağmen yaptığı hiçbir operasyonda sivillere zarar verilmemiği gibi onların can ve mal güvenliği öncelikli gaye edinilmiştir.

10 Şubat 2021 tarihinde başlatılan başarılı  Gara  operasyonları neticesinde operasyona katılan askerlerimizden şehitler verdiğimiz gibi  bölücü terör örgütü elinde bulunan 13 sivil kardeşimiz de şehit edilmiştir.

Terör örgütü bu hareketiyle ne kadar zalim ve alçak oluğunu bir kez daha göstermiş bulunup, amaçlarının kan ve göz yaşı olduğunu kanıtlamıştır. Hayatını kaybeden şehitlere Allahtan rahmet diler, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz. Bu menfur olay, her Türk gibi biz Güvenlik korucularını da derinden üzmüştür. Güvenlik korucuları olarak askerlerimizin ve 13 şehidimizin intikamını almak istiyoruz ve bu uğurda bize  verilecek her türlü göreve hazır  olduğumuzu belirtip  saygılarımızı sunuyoruz"


VAN GAZETESİ 

van gazetesi ayhan kahraman şehit gazi federasyon başkan terör pkk van haber