Bakan Kasapoğlu, Van'ın Güzelliklerine Ortak Oluyor

TAKİP ET

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bugün sabah saatlerinde programlara katılmak üzere Van' geldi. İlk ziyaretini Muradiye ilçesinde bulunan Atayurt bölgesinde gerçekleştiren Kasapoğlu, Cuma namazını kılmak üzere Erciş'e geçti.

Çeşitli programlara katılmak üzere Van'a gelen Bakan Kasapoğlu, Ferit Melen Havalimanı'nda Vali Mehmet Emin Bilmez, AK Parti'li Van milletvekilleri Osman Nuri Güraçar, İrfan Kartal ve Abdulahat Arvas, kaymakamlar ile kurum müdürleri tarafından karşılandı. Bakan Kasapoğlu, buradan Muradiye ilçesinde bulunan Atayurt bölgesine geldi. Türk kültürünü tanıtmak ve yeni nesillere sevdirmek adına Van Gölü kıyısındaki Ünseli Mahallesi'nde 2018'de 50 dönüm arazi üzerine kurulan 8 otağ ile binicilik, okçuluk faaliyetlerinin yapılacağı ve tarihteki 16 büyük Türk devletinin bayraklarının asıldığı alana gelen Kasapoğlu ve beraberindekiler, Kırgız atlı birlik tarafından karşılandı. 



VAN GAZETESİ

van gazetesi̇ mehmet muharrem kasapoğlu bakan mehmet emin bilmez osman nuri gülaçar abdulahat arvas i̇rfan kartal erciş atayurt ferit melen kırgız