Bambi yatak müdürü Sezer Erginyürek, 'Türkiye'de birinci olmayı hedefliyoruz'

TAKİP ET

Atılım Grup bünyesinde Van'da iki şubesiyle hizmet veren Bambi yatak müdürü Sezer Erginyürek, Bambi hakkında merak edilen soruları yanıtladı.

Van Gazetesi ve Van haber merkezi tarafından yapılan 'Esnaflarla birgün' adlı programa konuk olan  Atılım Grup bünyesinde Van’da iki şubesiyle hizmet veren Bambi yatak müdürü Sezer Erginyürek, Bambi hakkında önemli bilgiler aktardı.

Sezer Erginyürek
, "34 yaşındayım. Evli ve iki çocuk babasıyım. 2010 yılından bu yana ticaretle uğraşıyorum. Yaklaşık 2 yıldır da bu sektörde halkımıza hizmet veriyoruz."


Peki Neden Atılım Bambi ?

Sezer Erginyürek,"1965 yılında Çetmen Koltuk ismiyle başlayan bu markamız, 1997 yılından itibaren BAMBİ adı altında yolculuğuna devam etmektedir.

Bambi Yatak son 10 yıldır yatak - baza – başlık üretiminin vermiş olduğu katkı ile büyük bir ivme kazanarak, hedeflerine emin adımlarla ilerlemekte olup, her geçen gün artan ürün kalitesi ve müşteri portföyü ile en iyi hizmeti vermektedir.

Bambi Yatak tüm Türkiye’de çok iyi bilinen bir firma olup, kendisini yurt dışında da kabul ettirmeye başlamıştır.

İzmir Torbalı’da 40.000 m2’lik kapalı alanda 600'den fazla ekibi ile en son teknolojiye sahip üretim bant ve makineleri kullanarak, günlük 750 adet yatak, 400 adet baza ve başlık üretimi ile müşterilerine hizmet vermektedir.



Bambi Yatak en iyi sonucu alabilmek için, üretiminde en kaliteli malzeme ile yeni nesil yüksek teknolojiyi birleştirmektedir.

Ürünlerimizin tamamı TSE standartlarına uygun olarak üretilmekte ve 2 yıl garanti dâhilindedir.
Ürün koleksiyonumuz sektörümüzde oluşan ihtiyaç, gelişme ve değişimlerle doğru orantılı olarak her yıl yenilenmektedir. Modellerimizin tamamı Tasarım Tescil Belgesi’ne sahip olup hayatımızı daha kolaylaştıracak çözümler sunmaktadır."



Ürünlerinizden bahseder misiniz?

Sezer Erginyürek,"Yatak modellerimizi bonel yaylı, paket yaylı, visco yataklar, normal süngerli ve latex yataklar olarak sınıflandırabiliriz. Müşterilerimizin yaşam kalitesini arttırmak için gelişmiş teknolojileri, kapsamlı teknik bilgi birikimimiz ile birleştiriyoruz. Her ürünün kendi içerisinde ayrı bir hikayesi var. Her müşteriye hitap edebilecek farklı teknolojilere sahip yataklar sunuyoruz. Modellerimizin tamamı tasarım tescil belgesine sahip olup hayatınızı daha kolaylaştıracak çözümler sunuyor. Paket yay sistemli yataklarımız eşlerin birbirlerinin hareketlerinden etkilenmesini minimuma indiriyor, omurganın doğal eğrisinde kalmasını sağlıyor ve ses yalıtımı yapıyor. Yataklarımızın %90 ı paket yaylı sisteme sahip ve buna ek olarak bor mineralli anti bakteriyel yatağımız, siyah manyetik kumlu terapi yani strese iyi gelen yatağımız, kapok elyaflı terleme çözümlü yatağımız, sertlik derecesi her iki yüzeyinde farklı olan yatağımız, yazlık kışlık olarak kullanılan çift taraflı yataklarımız, çift paket yay sistemli omurgayı ekstra destekleyen yataklarımız çeşitlerimizden sadece birkaçıdır."



Strese iyi geldiğini söylediğiniz Magnasand Therapy Yatak’ın çıkış hikayesini anlatabilir misiniz?

Sezer Erginyürek,"Ünye Manyetik Siyah Kum, içerisinde bulundurduğu 20’ye yakın mineral ve bileşen ile iyileştirici kum olarak adlandırılan, ağır materyaller içermemesi sebebiyle de “dünyadaki en kaliteli çeşit” olarak nitelendiriliyor. Böylesi önemli bir kumun bizim ülkemizde olması da bizler için çok iyi bir durum. Bu yatakta kullanılan kumumuz 80 mikron inceliğine sahipken diğer bölgedeki kumlar kalın ve ağır materyaller içeriyor. Bu bölgedeki siyah kumda hiçbir ağır materyal yok ve bakir bir vaziyette. Dünyada ve Türkiye’de ilk defa bir yatağın içine manyetik siyah kum konularak tasarlanan Magnasand Therapy Yatak, vücuttaki negatif enerjinin nötralize edilmesini ve kişilerin stresten arınması amaçlayarak geliştirilen bir yataktır. İnsanlar bu kumla streslerini atsınlar istiyoruz. Bu nedenle yatağın konforu ve özellikleri genç yaşlı fark etmeden bütün tüketicilerimize  hitap ediyor. Magnasand yatağını 100 denek üstünde 20 gün boyunca test ederek bu kişilerin üniversite araştırmaları sonucu REM uykularının kalitesinin %25 oranında arttığı görülmüştür. Therapy Yatak için reklam, Lansman, Ar -Ge giderleri ile toplam 5,5 milyon TL yatırım gerçekleştirilmiştir."




 Pandemi sürecini nasıl değerlendiriyorsunuz?

Sezer Erginyürek,"Bu gibi dönemlerde biz, genel olarak kurum içi iletişimin şeffaf olması, ekibimizin kendini kolay ifade edebilmesi ve karşılaşabileceğimiz sorunları öngörerek her zaman bir B planımızın oluşuyla zararı minimuma indiriyoruz. Kısacası yapılan istişareler, güç birliği ve ekip çalışmasıyla tüm zorlukların üstesinden geliyoruz.

Daha önce de ülkemizde ve dünya da ticareti etkileyen ciddi sorunlar oldu ve bu süreçlerin hepsini soğukkanlılıkla atlatmayı başardık. Bu süreci de en kısa sürede atlatacağımızı düşünüyorum.
Pandemi süreci, alışveriş alışkanlığımızı da değiştirdi. E-ticaret yavaş yavaş değil hızlı bir şekilde oturmaya başladı. E-ticaret şu an altın çağını yaşıyor. Biz atılım grup olarak bu süreçte gerekli tüm tedbirlerimizi aldık, sürece uyum sağladık ve gerekli alt yapıyı oluşturmaya başladık. Bu tedbirlerimiz sayesinde hizmetimize kesintisiz devam ederek halkımızın yanında ekonomimize en iyi şekilde katkı sağlamış olduk."



Gelecekte işler nasıl devam edecek?

Sezer Erginyürek,"Verdiğimiz hizmetin kalitesi şartlar ne olursa olsun değişmeden üzerine eklenerek devam edecek ve inanıyorum ki gelecek bizler için daha güzel ve güvenli olacak."



Şirket olarak hedeflerinizden biraz bahsedebilir misiniz?
 

Sezer Erginyürek,"Öncelikli hedefimiz tabi ki halkımıza en iyi hizmeti sunabilmektir. Bu konuda sürekli AR-GE çalışmaları yapıyoruz. Devam etmekte olan Lojistik çalışmalarımız var ve bu çalışmalar neticesinde en kısa sürede müşterilerimize ulaşabilmeyi hedefliyoruz. Sosyal medya da zaten sürekli ürün tanıtımlarımız ve kampanyalarımız oluyor. Bu sayede daha çok daha fazla kişiye ulaşmayı hedefliyoruz.  Şu anda bölgede 1. Sıradayız ve bu başarımızı daha ileriye taşıyıp Türkiye’de birinci olmayı hedefliyoruz."



Kampanyalarınızdan bahsedebilir misiniz?

Sezer Erginyürek,"Şu anda tüm ürünlerimizde %35 e varan indirimler mevcut. Ev tekstili ürünlerimizde net %30 indirimlerimiz devam ediyor. Müşterilerimize tüm Kredi Kartlarına peşin fiyatına taksitlendirme yapıyoruz. Her hafta belli bir ürün belirliyoruz ve bu ürün bir hafta boyunca sadece Van halkına özel indirimde kalıyor."


Kaynak: Van Gazetesi - Özel haber - Sevda Yetkin
0544 409 0328 Haber Hattı
      
     


















atılım bambi atılım grup atılım gurup van atılım bambi sezer erginyürek tse bambi van