Başdinç,'Maalesef ideoloji ile beslenen belediyeler...'

TAKİP ET

Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, Tuşba ilçesinin genel bir değerlendirmesini yaparak önemli açıklamalarda bulundu. 

Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, Van’ın gündemini değerlendirerek şu ifadelerde bulundu: “AK Parti teşkilatı olarak, sokakta AK Parti temsilcisi olmayan vatandaşımız yoktur. Tuşba'da ulaşılmayan fakir yok 18 bin kişiye yardımlarımızı yaptık.

Tuşba’da fakir olup da yardım almıyorum diyen insanımız yoktur. Bunun dışında aç kalan hayvanımız yoktur. Bugün ilçemizde AK Parti sayesinde hizmet politikasını yapıyoruz. 
Muhtarlarımızla bir araya geldik. Mahallemizin sıkıntıları neyse bunları çözmeye yönelik çalışmalar yaptık.

Geçen hafta Gençlik ve Spor bakanımız buradaydı ve spor bakanımız Van’a 300 milyona yakın yatırımlar yaptı. Bu yapılan yatırımları Belediye başkanımız sayesinde Tuşba’ya sağladık.

Van'da AK Parti'nin üç milletvekili var. Sokak sokak gezen teşkilatlara bakıyoruz. Maalesef sahada olmayan, sadece kanla beslenen, vatandaşın sorunları ile ilgilenmeyen, vatandaşın yanında olmayan karşı Muhalefet partileri ile mücadele ediyoruz.

Kendimizi hep beraber ideolojiden kurtarmamız lazım. Riyakatlı, işini yapan, hizmet yapan kişilere yol vermemiz lazım. Van’ımızı daha güzel bir seviyeye gelmesi için hep beraber mücadele vermemiz lazım. O da sizlerin ve kıymetli Van'ı seven tüm arkadaşların mücadelesi ile olacaktır. Dürüst bir belediye başkanımız var.

VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER - 0544 409 0328

Şeyh Edebali'nin dediği gibi; “Tilki ile Firar yapacaklar, kurtla birlikte öldürecekler, çobanla birlikte yiyecekler, sahibi ile birlikte yas tutacaklar.

Vatandaşa dokunmak bizim düsturumuzdur. Sürekli vatandaşımızın yanındayız. Tuşba'da sokakta kalmış bir vatandaşımız yoktur. 

Hiçbir şey yapmayıp hiçbir yere dokunmayıp bunların edebiyatını yapanlarla karşı karşıyayız. Bizlerde insanı yaşat ki devlet de sizi yaşatsın düsturuyla hep beraber inşallah Van’ımızı hak ettiği yere getireceğiz. Maalesef ideoloji ile beslenen belediyelere baktığımız zaman, ideolojinin ön planda olduğu kentlere baktığımız zaman geri kalmışlığı kentlerde görebiliyoruz. İnşallah Van’ımız hak ettiği yeri alır. Hep beraber birbirimize destek olarak, hizmet yapanın yanında olarak, İnşallah kendimizi daha iyi bir seviyeye getiririz.”dedi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN YOUTUBE KANALIMIZDA VAN GAZETESİ DİYEREK İZLEYE BİLİRİZSİNİZ

VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER
vanhaber , van haber , van haberleri , 
 

ak parti tuşba mehmet nuri başdint akp vanhaber van haber van haberleri