Başhekim Çelik'ten tepki çeken paylaşımı sonrası açıklama – Çelik, Biz işimize bakalım

TAKİP ET

VAN HABER, VAN GAZETESİ  | Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç Dr. Sebahattin Çelik, daha önce paylaşmış olduğu yazı büyük tepkilere neden olmuştu. Bunun üzerine Çelik, bir açıklama gereğinde bulundu.

VAN HABER, VAN GAZETESİ  |  Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç Dr. Sebahattin Çelik, Kovid-19 ile savaş verdiklerine dikkat çekerek Kurban Bayramı nedeniyle zorunlu olmadıkça vatandaşların trafiğe çıkmaması gerektiğini ve korona virüs salgını nedeniyle bayram ziyaretlerinin yapılmaması gerektiğini istedi.

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç Dr. Sebahattin Çelik’in Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma Memur Sen ve Eğitim Bir-Sen Van İl Başkanı Mehmet Ali Uca’dan tepki geldi.

Van halkının değerli olduğunu ve vatandaşların gece gündüz hizmetinde olduğunu kaydeden Başhekim Çelik bir önceki paylaşımında trafik kazalarının kişilerden kaynaklandığını ifade ederek Bayram tatili döneminde korona virüs salgını nedeniyle evde kalmayı, ihtiyaç olmadıkça trafiğe çıkılmaması ve trafiğe çıkacak vatandaşların kurallara uyması gerektiğini belirttikleri açıkladı.

Yapılan tepki üzerine sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklamada bulunan Başhekim Çelik vatandaşların tedbir almaları konusunda yapılan uyarının yanlış anlaşıldığını belirtti.

Başhekim Çelik, “Değerli Vatandaşlarımız (bu ifadem de yanlış anlaşılmış, oysa Van halkı benim için her zaman değerlidir) Attığım bir tweet ne yazık ki yanlış anlaşılmış ve farklı yerlere çekilmiştir ve bu nedenle bu açıklamayı yapmayı gerekli gördüm.” dedi.

Bunun üzerine açıklamada bulunan Çelik; “Değerli Vatandaşlarımız (bu ifadem de yanlış anlaşılmış, oysa Van halkı benim için her zaman değerlidir) Attığım bir twitter  ne yazık ki yanlış anlaşılmış ve farklı yerlere çekilmiştir ve bu nedenle bu açıklamayı yapmayı gerekli gördüm. Bu bizim görevimizdir ve her zaman milletimiz için her türlü görevi yapmaktan onur duyarız.  Ne ben ne de VEAH çalışanları olarak görevden kaçınırız. Görevini yapmayandan ilk olarak hesabını halkımız adına biz sorarız. Amacım sadece vatandaşlarımızın bu zorlu süreçte kendilerine ve sağlıklarına dikkat etmesiydi. Kelimelerimin başka yerlere çekilmesi beni son derece üzmüştür. Biz işimize bakalım ve lütfen siz de bize yardımcı olun sağlığınıza dikkat edin. Sevgi ve saygılarımla.”dedi.


Van Gazetesi 
Van Basın
 

van haber van haberleri bölge kurban trafik sebahattin çelik