Başkale'de Dayanışma Yemeği Verildi

TAKİP ET

Başkale Belediyesi tarafından Belediye Garajında düzenlenen yemeğe Başkale Belediye Eşbaşkanları Erkan Acar ve Şengül Polat, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Bora, Belediye Meclis üyeleri, Belediye Birim Müdürleri ile belediye personeli katıldı.

Van Başkale Belediyesi tarafından organize edilen dayanışma yemeğine, Belediye Eşbaşkanları Erkan Acar ve Şengül Polat ilebelediye çalışanları bir araya geldi. 
Başkale Belediyesi tarafından Belediye Garajında düzenlenen yemeğe Başkale Belediye Eşbşkanları Erkan Acar ve Şengül Polat, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Bora, Belediye Meclis üyeleri, Belediye Birim Müdürleri ile belediye personeli katıldı.
Yemeğin ardından Belediye Başkanı Acar masaları tek tek gezerek katılım sağlayan birim müdürleri ve personel tokalaştı.
 Çalışanlarla uzun süre sohbet eden Eşbaşkan Acar ardından katılımcılara hitap etti. Acar, yemeğe katılanlara teşekkür edip; " Tüm birimlerimiz ve çalışma arkadaşlarım canla başla mücadele ederek, hizmet etmeyi sürdürüyor. Çalışma arkadaşlarımızla kaynaşma ve dayanışma amacıyla bu organizasyonu düzenledik. Tüm arkadaşlarıma katılımlarından dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.
 

erkan acar şengül polat başkale belediyesi belediye başkan yardımcısı mehmet ali bora belediye birim müdürleri belediye garajı meclis van gazetesi başkalede dayanışma yemeği verildi