Başkale'den Elazığ'a dualarla yardım kamyonu gönderildi

TAKİP ET

Elazığ'da meydana gelen deprem felaketinin ardından bölgeye yardım için seferber olan Başkale Kaymakamlığı ve Başkale Belediyesi'nin hazırladığı yardım kamyonu yola çıktı.

Van Haber - Van Gazetesi - Başkale Kaymakamlığı ile Başkale Belediyesi ve Başkaleli vatandaşların katkılarıyla hazırlanan yardım kolileri ve yardım malzemesi, deprem bölgesine ulaştırılmak üzere kamyona yüklenerek yola çıkarıldı. Yardım kolilerinin içinde battaniyeden ısıtıcıya, bebek bezinden giysilere, atkı ve bereden gıda maddelerine dek onlarca farklı malzeme bulunuyor. Battaniye, giysi, hijyen maddeleri, bebek bezi, ısıtıcılar, kuru gıda gibi onlarca farklı malzeme belirli bir düzen içinde kolilere ayrılarak kayıt altına alındı ve ardından da kamyona yüklendi.


Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak,  kamyonun malzemelerle dolması üzerine yola çıkması için talimat verdi. Dualar eşliğinde yardım malzemeleri teslim edilmek üzere yola çıktı. 


Başkan Vekili Asım Solak, “Yardım çağrısında bulunduğumuz andan bu yana destek vererek tek yürek olan Başkaleli hemşerilerim ve yardımların toplanmasında çalışan ekiplerimize teşekkür ederim. Elâzığ ve Malatya depremini yaşayan vatandaşlarımıza bir nebze de olsa katkıda bulunduğumuz için çok mutluyuz. " dedi.





van başkale belediyesi elazığa yardım başkaleden elazığa yardım başkale belediyesi elazığa seferber oldu gıda yardımı vandan elazığa erzak yardımı van haber van gazetesi