Başkale'ye Sürpriz Yatırım

TAKİP ET

Başkale ilçesinde Akkoyun Sokağı dizayn edilerek butik sokağa dönüştürülmek için gerekli standartlara çıkartmak için çalışmalar başlatıldı.

 Başkale ilçesi, Kadir Saruhan Caddesi, Şehit Kerim Aydın Caddesi, İskender Ertuş Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Mahmut Ertuş Caddesi’nde kaldırım yenileme çalışmaları ve dekoratif ışıklandırma çalışmalarına devam ederken, Akkoyun Sokağını da dizayn ederek butik sokağa dönüştürmek için gerekli standartlara çıkartmak için çalışmalarına başladı.
 Belediye Eşbaşkanları Erkan Acar ve Şengül Polat, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Bora ile Belediye meclis Üyeleri,  butik sokak yapılacak Akkoyun sokakta incelemelerde bulundu. Başkan Acar ve beraberindekiler, sokak esnafıyla yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu. 
Eşbaşkan Acar, yaptığı açıklamada "kaldırım yenileme ve dekoratif ışıklandırmailçemizin çehresini değiştirecek. Bunu yanı sıra bu sokakta da çalışmalarımız olacak. İlçemize yakışır bir butik sokak oluşturacağız. Sokak trafiğe kapatılacak. Sadece akşam belli saatlerde ihtiyaç olursa trafiğe açılacak. İlçemizin gelişmesi ve hak ettiği yere gelmesi için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Esnaflarımızın da bizlere destek vermesini istiyoruz. ” Dedi. 


 




başkale ilçesi kadir saruhan caddesi Şehit kerim aydın caddesi İskender ertuş caddesi cumhuriyet caddesi mahmut ertuş caddesi akkoyun sokağı eşbaşkanlar erkan acar mehmet ali bora Şengül polat belediye başkan yardımcısı mehmet ali bora meclis Üyeleri buti