Başkan Adayı Akbaş'tan Seçim Açıklaması

TAKİP ET

İyi Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Akbaş, yerel seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Akbaş, şu anda Van'da ikinci parti olduklarını belirterek, hedeflerinin 14 belediyeyi kazanmak olduğunu açıkladı. Basın mensuplarıyla bir araya geldiği restoranda yaptığı konuşmada, seçim çalışmalarının hızla devam ettiğini ve iddialı olduklarını belirtti. Akbaş, Allah'ın izniyle en az 3 ya da 4 ilçede belediye başkanlığı koltuğunu alacaklarına inandığını ifade etti.

Akbaş, Van'ın yıllardır iki parti arasında sıkıştığını ve bu durumu değiştirerek şehri "makus talihinden kurtaracaklarını" vurguladı. Ayrıca, Türkiye genelinde İYİ Parti olarak üçüncü sırada olduklarını belirtti ve partilerinin Van'a hak ettiği hizmetleri sağlamak için seçimlere girdiğini dile getirdi. Akbaş, 20 yıldır hizmet alamayan bir şehirden bahsedildiğini ve Van'ın bu durumu değiştirmek için İYİ Parti olarak yola çıktıklarını söyledi.


İYİ Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Akbaş, yerel seçimlere yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Şu an “Van’da ikinci partiyiz” diyen Akbaş, hedeflerinin 14 belediyeyi de almak olduğunu söyledi. 


İYİ Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Akbaş, basın mensuplarıyla kentte bulunan bir restoranda bir araya geldi. Burada 31 Mart yerel seçimlerine yönelik önemli açıklamalarda bulunan Akbaş, İyi Parti olarak seçimlerde iddialı olduklarını söyledi. Akbaş, “Bütün ilçelerde seçim çalışmalarımız iddialı bir şekilde devam ediyor. Allah’ın izniyle en az 3 ya da 4 ilçemizde belediye başkanlığını alacağız. Yıllardır iki parti arasına sıkışmış bir milletimiz var maalesef. Şehrimizi bu makus talihinden kurtarmak için üçüncü bir güç olarak seçimlere girdik. Sadece Van’da değil Türkiye’de de tüm anket sonuçlarına baktığımız zaman İyi parti olarak 3’üncü sıradayız.20 yıldan beridir hiç bir hizmet alamayan tabiri caizse bir köyden söz ediyoruz. Van’ımızdan söz ediyoruz. Van’ımızın hak ettiği hizmetleri alabilmesi için böyle bir yola girdik. Halkımızın takdiriyle inşallah 31 Mart gecesi istediğimiz sonucu alacağız.” İfadelerini kullandı.

 

Van - Van Haber - vanhaber - Van Seçim - Van Haberleri 

Van Van Seçim vanhaber