Başkan Adayı Kılıç'tan Van Haber Gazetesi'ne ziyaret

TAKİP ET

Van İpekyolu Belediyesi Adayı Yılmaz Kılıç'tan Van Haber Gazetesi'ni ziyaret etti.

Van ilinde geçmişten günümüze siyasette kendisini kanıtlayan ve 2 dönem belediye başkanlığı yapan İpekyolu Belediyesi Başkan Adayı Yılmaz Kılıç, Tubittum Medya, Van Gazetesi, Van Haber Gazetesi’ni ziyaret ederek hasbihal etti.

Van Saadet Partisi ve Gelecek Partisi'nin, İpekyolu belediyesine başkan adayı olarak Yılmaz Kılıç ile birlikte gireceklerini duyurdukları ittifak, bölgedeki siyasi dinamikleri değiştirecek gibi görünüyor… İpekyolu belediyesindeki yönetim değişikliği için güçlü bir aday belirlemiş olmaları halk tarafından beğeni aldı. Her iki partinin de farklı ideolojilere ve vizyonlara sahip olmaları, ittifakın nasıl bir strateji izleyeceği konusunda merak uyandırıyor… Bu ittifakın seçmen tabanları üzerinde nasıl bir etki yaratacağı ve İpekyolu'nda nasıl bir değişim ve dönüşüm sağlayacağı ise ilerleyen süreçte daha netleşecek gibi görünüyor... 2 dönem belediye başkanlığı ve birçok alanda yer alan Kılıç, İpekyolu belediyesini kazanacağını ve bu zaferle başarıya ulaşacağını vurguladı.

Gece gündüz demeden hizmetlerini sürdüren Kılıç, seçim çalışmalarında seçim otobüsü, seçim ofisi ve birçok basın kuruluşları ile yol alacaklarını belirtti. Bunun yanı sıra; halk, ziyaretlerini arttıracağını, gidilmeyecek ev bırakmayacağını, herkese kucak açacağını vurgulayarak sözlerini tamamladı.

Van Gazetesi – Van Haber – vanhaber – Van 

Van Yılmaz Kılıç van haber