Başkan Akman, vatandaşlardan tam not aldı

TAKİP ET

Van'da Belediye başkanı Akman, yağan kara aldırış etmeden hizmet için Çitören-Çarpanak-Mollakasım sahilini birbirine bağlayacak olan 6 kilometrelik sahil yolu şeridini yerinde inceledi.

Van Tuşba İlçesinde bulunan Çitören-Çarpanak-Mollakasım sahilini birbirine bağlayacak olan 6 kilometrelik sahil yolu şeridini kar kış demeden onca yol giderek incelemede bulundu.



Van’da belediye hizmetlerinin yanı sıra; Tuşba ilçesinde bulunan sahil bantları, parklar, yardımlar ve birçok projelerle Van halkına hizmet eden Van Tuşba Belediyesi Başkanı Sahih Akman, Kara aldırış etmeden hizmet için açılması planlanan, Çitören-Çarpanak-Mollakasım sahilini birbirine bağlayacak olan 6 kilometrelik sahil yolu şeridi içerisinde incelemelerde bulundu.



Mahalle sakinleri Akman’a övgüler yağdırdı.

Mahalle sakinleri;”Tuşba ilçesindeki aileler olarak, başkanımız Akman’a ne kadar dua etsek az olur. Sadece bu kış ayında projeleri yerinde incelemiyor… Evinde aşı olmayanlara aş, evi olmayanlara ev ve en önemlisi bizlerle bir aile oluyor… Tuşba halkı başkandan memnun. Allah ondan razı olsun. Bugün duyduk ki saha da aktif çalışıyor… Kendilerine Tuşba halkına verdiği değerden dolayı teşekkür ederiz. Çitören-Çarpanak-Mollakasım mahalleri hep Salih Akman’ın yanında olacaklarından eminim.”dedi.

VAN GAZETESİ – ÖZEL – H.YETKİN
 

salih akman tuşba belediye van