Başkan Berge Polisleri Unutmadı

TAKİP ET

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 176. yılı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (VANESOB) Başkanı İsa Berge, 6-12 Nisan Polis Haftası'nı kutladı.

İşte Başkan Berge'nin o mesajı, "Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin en önemli teminatı olan emniyet teşkilatımız, bir hukuk devleti olan  Türkiye Cumhuriyeti’nin temel kurumlarından biridir. Kurulduğu 10 Nisan 1845'ten bu yana ülkemizde huzuru için gece gündüz demeden çalışan polis teşkilatımız, dünyaya örnektir. Memleketimizin düzeninin bozulmaması ve güvenli bir şekilde yaşamımızı sürdürebilmemiz için fedakârca görev yapan polisimiz bizler için vardır. 
  

Birlik ve beraberliğimizin sağlam bir teminatı olan polislerimize destek olmaya devam edeceğiz. Milletimizin can ve mal güvenliğini sağlayan ve büyük bir özveriyle vatan nöbeti tutan, polislerimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm emniyet mensuplarımızın, 6-12 Nisan Polis Haftası ve 10 Nisan polis gününü kutluyoruz. Görevi başında şehit  düşen polislerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyor, gazilerimizi minnetle anıyoruz."


VAN GAZETESİ

van gazetesi van isa berge başkan polis cumhuriyet türkiye vanesob esnaf