Başkan Say'dan Destek müjdesi

TAKİP ET

Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, engelli çocukları olan ailelere destek olmak amacıyla 'Engelli Misafirhanesi' kuracaklarını duyurdu.

 Proje, engelli çocukları günlük yaşama adapte etmeyi ve ailelerin yaşadığı sıkıntıları hafifletmeyi hedefliyor.

Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, engelli çocuğu olan ailelerin günlük yaşamdan kopmalarını önlemek amacıyla 'Engelli Misafirhanesi' kuracaklarını duyurdu.

Edremit Belediyesi, halkın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak engelli çocuklar için Gündüz Misafirhanesi projesini hayata geçirme kararı aldı. Yaklaşık 100 engelli çocuğa hizmet veren Engelsiz Yaşam Merkezi'nin yanı sıra, şimdi de engelli misafirhanesi kurma projesiyle destek sunulacak.

Başkan Say, engelli ailelerin yaşadığı sıkıntıları gidermek ve onları sosyal hayata adapte etmek için Engelli Misafirhanesi'nin önemli bir adım olacağını belirtti. Misafirhanenin hafta içi 08.00-17.00 saatleri arasında engelli çocuklara geçici süreli ücretsiz bakım hizmeti vereceğini açıkladı.

Say, projenin engelli ailelerin yanı sıra ilçeye ve bölgeye de önemli bir katkı sağlayacağını vurgulayarak, göreve gelmeleriyle birlikte projelerini hayata geçireceklerini ifade etti.

 

Vanhaber  -  Vanhaberleri   - Vangazetesi 

van proje vanhaber edremit