Başkan TEKER, Gürpınar ilçe Başkanlığını ziyaret etti

TAKİP ET

Gelecek Partisi gençlik kolları Van il başkanı İzzet TEKER Gürpınar ilçe Başkanlığını ziyaret etti.

Teşkilatı ile birlikte ziyarette bulunan Gelecek Partisi gençlik kolları Van il başkanı İzzet TEKER, ilçe ziyaretlerine kendi ilçesi olan Gürpınar’dan başladı. 


Gelecek Partisi gençlik kolları Van il başkanı İzzet TEKER, "İl başkanımız Abdülhekim KARABIYIK beyefendinin selamı ile; Gençlik kolları il Başkanlık kurulu ile birlikte Gürpınar ilçemizi ziyaret ettik.


Gelecek Partisi Gençlik kolları Van il başkanlığı olarak; mükemmel bir teşkilata sahibiz. Bizimle birlikte bu Aydınlık yolu yürüyen dava arkadaşlarımız ikna edilmiş değil; inanmış olarak bizimle yollarına emin adımlar ile yürüyorlar. Gürpınar ilçe başkanlığımızın ziyaretine; İl Sekreter vekilimiz Sn. Büşra TEYANİR Teşkilat başkanımız Sn. Hüseyin KARAEL Siyasi işler başkanımız Sn. Murat DURAK ve Sosyal Politikalar başkanımız Sn. Ferdi ÖNER ile katıldık. Gençlik kollarımız ile seçimde üstlenmemiz gereken görev ve sorumluluklar ile ilgili genel bir bilgilendirme yapıldı. Gürpınar’daki son durumuz ile ilgili İlçe Başkanımız Sn. Sadık ÜÇER beyefendiden bilgilerini aldık. Umudumuz tam, yolumuz açık geleceği ülkemizin her köşesinde inşa edebilecek sağlam kadrolarla yol yürüdüğümüzü bir kez daha ifade ediyorum. 


Genel merkezimiz ile sürekli istişare halinde olup, yapılacak olan her türlü çalışmaları faaliyet haline getiriyoruz. 


Halkımızın şahit olduğu tek şey; ülkemiz var olduğu tarihi boyunca bu  iktidardan çektiğini hiç kimseden çekmedi. İktidarın kendi menfaatleri doğrultusunda ülkeyi yönetme biçimi ülkeyi adeta bir felakete sürüklediğini hepimiz görüyoruz. 
İktidarın kendi yaşam biçimi yüzünden koca bir ülkenin itibarını zedelemeye hakkının olmadığını düşünen bir tek biz miyiz? Siyasi yönetimin adalet, liyakat, ehliyet, eşitlik, adil bir yönetim sözü bu mudur?  


15 Mayıs sabahı ülkemiz bu ucube sistemden kurtulacaktır. 


Gelecek Partisi gençlik kolları Van il Başkanlığı adına halkımıza açık çağrıda bulunuyorum! Değerli halkımız ülkemize sahip çıkma günü tam da bu gündür. Sandıklarda şerefli oyunuzu gelecek olan nesiller için kullanacağınızı ülkemizin kanayan yaralarının sarılması gerektiğini tek yürek olarak birlik beraberlik içinde omuz omuza eski Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşımak zorunda olduğumuzu hatırlatmak istedim."dedi.

Van Gazetesi

Van İzzet Teker