Başkan Uğurlu Güven Tazeledi

TAKİP ET

Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanlığı Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Erhan Uğurlu, güven tazeledi.

Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanlığı Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Erhan Uğurlu, güven tazeledi.

 

Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanlığı Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Kurul toplantısı Van Ticaret ve Sanayi Odası Erek Salonunda gerçekleştirildi. Genel kurula, şube başkanları, genel merkez yönetim kurulu ve delegeler katıldı. Kurulda mevcut başkan Erhan Uğurlu, oy birliği ile yeniden genel başkan seçilerek güven tazeledi. Uğurlu, “Normal vatandaştan Cumhurbaşkanına kadar tüm bireylerin tüketici olduğu gerçeğiyle Tüketiciler Birliği olarak vatandaşlarımızın haklarını savunuyoruz.

Bizler ulusal kanal olan World Türk ekranlarında Türkiye’de 3, Van’da da ilk olan Tüketiciler saati programı ile tüketicilerimizi bilinçlendiriyor ve bilgilendiriyoruz. Tüketiciler adına yaptığımız çalışmalar, mağduriyetinin giderilmesi için çabalıyoruz, çabalayacağız.  

 

Hukuk biriminde görev alan avukat arkadaşlarımız enerji sektöründen eğitime, sağlıktan iletişime, finans kurumlarından gıdaya tüm alanlarda çıkan yasaları detaylı bir şekilde inceleyip ilgili kurumları harekete geçirmek üzere işlem başlatıyor. Bu vesileyle yönetim kurulu üyelerimizden şubelerimize kadar tüm kadromuzla hak ve haklının yanında duruşumuzu sürdürmekte kararlılığımızı her alanda gösterdik ve böylede devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

başkan erham uğurlu tüketiciler