Beklenen İşlem İlk Erciş'e Yapılacak

TAKİP ET

Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, Erciş İlçesinde devam eden yatırımları yerinde inceledi.

Vali Bilmez ilk olarak Adnan Menderes Mahallesinde TOKİ tarafından yaptırılan 400 sosyal konut inşaat alanında incelemelerde bulundu. Proje ve inşaatın son durumu hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Vali Bilmez, buradan sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğünün kentsel dönüşüm ikinci etap projesi ofis açılışını gerçekleştirdi.

İkinci etap projesi hakkında detaylı bilgi alan Vali Bilmez ve beraberindeki heyet, daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 81 ilde ve ilçe bazında ise ilk olarak Erciş'te yapılması kararlaştırılan Millet Bahçesi proje alanına geçerek çalışmaların son durumunu inceledi.

Vali Bilmez’in bir sonraki durağı, Kışla Mahallesi Yurt-Kur Müdürlüğü yerleşkesinde bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Erciş Ferdi Sporlar Merkezi olarak planlanan alan oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç’tan bilgi alan Vali Bilmez, daha sonra Yüzüncü Yıl Üniversitesi Erciş İşletme Fakültesi’ni ziyaret etti.

Vali Mehmet Emin Bilmez, Erciş programını Sahilkent Mahallesinde yaptırılan polis lojmanlarının inşaatını inceleyerek tamamladı.

VAN GAZETESİ

van gazetesi vali mehmet emin bilmez milet bahçesi erciş recep tayyip erdoğan yurt-kur adnan menderes nevzat i̇nanç