Belediye başkanı Sinan Aslan, Açılışta veda konuşması yaptı

TAKİP ET

Vani Mehmet Efendi Eğitim Köşkü ve Kent Park 2. Etap açılışını gerçekleştiren İpekyolu belediye başkan vekili Sinan Aslan, kürsüde açılıştan bahsetmenin yanı sıra duygusal düşüncelerini aktardı.

Açılış esnasında yapılan projelerden bahseden İpekyolu belediye başkan vekili Sinan Aslan," Görev yaptığım sürece; yetim hakkını, vatandaşın hakkını, bir kuruşunu korudum. Buna kast eden hiç kimseye de izin vermedim ve asla da vermeyeceğim."dedi.

Eyşan Yetkin - Özel Haber

BÜTÜN BU YAPILAN HİZMETİN YÜZ KATINA DEĞER

İpekyolu belediye başkan vekili Sinan Aslan,"Çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bugün şehrimizin en değerli, en kıymetli yerlerinde biri olan Vani Mehmet Efendi Eğitim Köşkü ve Kent Park 2. Etap açılışını gerçekleştirdik. Ben bir tane öğrencimizin hayatının kurtulduğunu, belki sıkıntılı durumlardan madde kullanımından, işsiz kalmasından ise; iyi bir üniversite bitirip, ailesine faydalı olduğunu gördüğümde bütün bu yapılan bu hizmetlerin yüz katında değer olduğuna inanıyorum. 


BEN BURAYA RESTORANDA AÇABİLİRDİM

Bir tane genç kızımız küçük yaşta evlenmesine eğer önleye bilirsek, hayata umutla mutlulukla baktığını görebilirsem ki ben burada yüzlercesine şahit oldum. Ben burada restoranda açabilirdim ama ben bunu yapmadım. En önemli hedef kitlemiz olan gençler için hayatlarına dokuna bilmek ve böyle merkez açtım. Benim idealim, önümüzdeki yıl bunun sayısını 10 katına çıkartmaktı. İnşallah sonra gelen arkadaşımız bunu devam ettirir. İnşallah devlette süreklilik esastır. 



HAYATTAN BEKLENTİM

Görev yaptığım sürece; yetim hakkını, vatandaşın hakkını, bir kuruşunu korudum. Buna kast eden hiç kimseye de izin vermedim ve asla da vermeyeceğim. Hayattan beklendim. Hep güzel insanlarla karşılaşmak."diyerek hep iyilik ve güzelliklerle karşılaşmak. Emeği geçen herkese teşekkür ederek konuşmalarını noktaladı.

Açılışa katılan, Oda başkanları, STK yetkilileri, kamu kurum amirleri ve birçok iş insanı yer aldı.


Van Gazetesi - Özel haber - Eyşan Yetkin
 

vanhaber sinan aslan ipekyolu