Belediye başkanına sahte hüzün sahneleri sergilendi

TAKİP ET

Van İpekyolu belediyesi personellerine ve bazı gazetecilere veda yemeği düzenledi.

İpekyolu belediyesi başkan vekili Sinan Aslan, son gününü kendisine yakın bulduğu kişilerle değerlendirdi.

Van ilinde etkin olarak haberlerine yer veren ve sürekli çalışmalarını değerlendiren bazı gazeteler ve haber siteleri Van İpekyolu Belediyesi Başkan Vekili Sinan Aslan'ın veda programına davet edilmedi. Bununla birlikte İpekyolu'nda çifte ayrımcılık söz konusu olduğu ve kentte objektif belediyecilik dışında kendisine yakın kişilere yer verilmesi üzerine, davet edilmeyen basın mensuplarının hüznüne sebep oldu.

BELEDİYE PARASINI HER YERDE YEMEK İÇİN ÇABA SARF EDENLER

Van iline hizmet verilmesi için gönderilen ekonomi ödemeleri ve halkın vergilerini havai fişeke, kahvaltılara, veda gecelerine ve birçok alanlarda harcandı. Bu durumun ivedi olarak denetlenmesi ve devletin PARASINI kendi keyiflerine göre harcamamaları için düzenlenmesi gerekmektedir.

İPEKYOLU'NDA KEYFİ PERSONELLERE KISITLAMA OLMALI

Yeni gelecek başkan vekilinin 4'te gelen bazı memurların ya da işe hiç gelmeyen personelleri tespit edilerek veya takip edilerek işten çıkarılması ya da düzenleme getirilmesi önemle arz olunur. 


BELEDİYE PERSONELLERİNDEN SİNAN ASLAN'A YAPMACIK VEDA

Van iline hizmet veren ve Van'da sevilen Sinan Aslan, devletin parası ile yaptığı hizmet sonrası personelleri tarafından yapılan açıklama geçmişteki belediye başkanlarına yapmış oldukları açıklamaları aratmadı.

İpekyolu belediyesi basın birimi tarafından gönderilen açıklamada; “Başkan V. Sinan Aslan’ı sadece bir Mülki idare Amiri ya da Belediye Başkanı olarak tanımlamak yarım bırakmak demektir. Bizler 2 yılı aşkın bir süredir kendisiyle çalışıyoruz, yüreğinin güzelliğini en iyi bilenlerdeniz. Sinan Başkan yeri geldi esnafla bir araya gelerek sorunlarına ortak oldu, yeri geldi çocuklarla misket yuvarladı, Van türkülerini biz Vanlılarla birlikte seslendirdi, hemşerilerim dediği bizlerle halaya durdu. Doğa dostu park ve yeşil alan çalışmalarından, eğitime, alt ve üst yapı çalışmalarından, spora, kadınların, gençlerin ve çocukların topluma kazandırılmasına dönük hayata geçirdiği projeleri ile iz bırakarak gidiyor. Sözün özü, ‘Bu şehirden bir Aslan geçti’ Allah yolunu açık etsin. Vanlı hemşerilerinin her zaman kapılarının kendisine açık olduğunu bilmesini istiyoruz.” dediler...

Yani anlayacağınız, BU ŞEHİR GİDENİ GELENLE UNUTTUK.

Geçmiş dönemlerde Van ilinde görev yapan ve aynı şekilde belediye personelleri tarafından veda düzenlenen belediye başkan vekilini unutmaları, ondan öncelerinide unutan belediye peronelleri ve bazı yakın gruplar bunuda unutacaklarını biliyoruz.

TEK KİŞİ UNUTMAZ. O DA VAN ŞEHRİ KİMSEYİNİN HAKKINI UNUTMAZ.

SON SÖZ SİZDE... SİZCE BURADA KİMLER HAKLI?

Vatandaş mı?
Yandaş mı?
Vekil mi?
Devlet mi?
Gazeteciler mi? Yoksa devletin PARASINI yiyerek işe gelmeyenler mi?
Ya da hiç biri mi?


.................
YENİ BAŞKAN VEKİLİNE DURUM RAPORU HAZIRLANMASI HABERİ

Tubittum TV'de
Cuma günü yayında...
van, vanhaber, van haberleri, van gazetesi

van vanhaber ipekyolu