Berberler odası başkanı Veysel Koç," Esnaf bugün zor durumda"

TAKİP ET

Van berberler ve kuaförler odası başkanı Veysel Koç, sosyal medyada yaptığı paylaşımda yetkili birimlere seslendi. Koç, 'Bugüne kadar esnaf devletinden hiç bir şey istemedi, Devletine hiç bir külfeti olmadı. Ama ESNAF bugün zor durumdadır. İlk defa Devletinden yardım istiyor.'dedi.

Van berberler ve kuaförler odası başkanı Veysel Koç, “Değer arkadaşlar her geçen gün esnaf daha zora giriyor. İş yerleri kapalı esnafın, iş yeri kirası diğer giderleri olduğu gibi, birde ev kirası ve mutfak masrafları var. Her geçen gün daha da çıkmaza giriyoruz. Bu yüzden tüm esnaf camiası olarak, Cimer’e, Cumhurbaşkanlığına, Sanayi bakanlığına, Maliye bakanlığına, TESK ve TESKOMB’da dahil olmak üzere her kuruma durumunuzu anlatan yazı yazın. Asgari ücretin yarısı kadar destek olur, o olmadı sıfır faizli uzun vadeli kredi olur, mevcut özel bankalar dâhil, tüm ödemeler en az beş ay erteleme olur.

AMA BİR ŞEY OLMALI
Bugüne kadar esnaf devletinden hiç bir şey istemedi, Devletine hiç bir külfeti olmadı. Ama ESNAF bugün zor durumdadır. İlk defa Devletinden yardım istiyor. LÜTFEN YAZIN SESİNİZİ DUYURUN”dedi.
 
VAN GAZETESİ – 0544 409 0328



Van haber , van gazetesi , Vanhaber, VAN HABER, van haberleri , son dakika van , Veysel koy, van berberler odası başkanı, başkan sinirlendi,van’daki esnaflar zor durumda, van esnafında haberler, van esnaf haber, van esnafları,
 

berberler odası başkanı veysel koç ” esnaf bugün zor durumda” van haber van gazetesi vanhaber van haber van haberleri son dakika van veysel koy van berberler odası başkanı başkan sinirlendi van’daki esnaflar zor durumda van esnafında haberler van esnaf ha