BEREN SAAT KENAN DOĞULU EVLİLİĞİ YASAK AŞKAMI TAKILDI

TAKİP ET

Beren Saat ile Kenan Doğulu çiftinin evliliğinde yaşanan krizler magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir süre önce Kenan Doğulu'nun Beren Saati oyuncu Asli işler ile aldattığı iddia edilmiş ancak İşler bu iddiaları yalanlamıştı.

Beren Saat ile Kenan Doğulu çiftinin evliliğinde yaşanan krizler magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir süre önce Kenan Doğulu'nun Beren Saati oyuncu Asli işler ile aldattığı iddia edilmiş ancak İşler bu iddiaları yalanlamıştı.

 Bu kez de Beren Saat cephesinde şok eden gelişme yaşandı. Eşi Kenan Doğulu ile evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan Beren Saat'in Fransız DJ Maga ile yakınlaştığı iddia ediliyor. Peki DJ Maga kimdir? İşte Beren Saat'in yeni aşkı olduğu iddia edilen DJ Maga ile arasında geçen yakınlaşmanın detayları ve DJ Maga hakkında merak edilenler...


Beren Saat, DJ Maga ile yeni bir aşka yelken mi açtı? Bir süredir kafaların karışmasına neden olan Beren Saat - Kenan Doğulu evliliği bitiyor mu? 2014'te evlendiği Kenan Doğulu ile evliliğinde yaşadığı krizi bir türlü çözemeyen Beren Saat, ayrı bir eve çıkmıştı. Bu yaz birlikte tatil yapmayan çift az görüşmeye başladı.

Görünen o ki araları gittikçe daha da açıldı. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada Beren Saat olduğu iddia edilen bir kadının karanlıkta, yanında başka bir erkekle çekilmiş pozları dolanmaya başladı.Posta'nın haberine göre, Beren Saat,Fransız DJ Maga ile yeni bir romantik ilişkiye yelken açtı. 


Eldeki veriler şunlar: Gece pek dışarı çıkmayan Beren Saat, 7 Ağustos'ta Tepebaşı'ndaki Klein Garten'da pikapların başına geçen DJ Maga'yı dinlemeye geldi.

Oyuncu, Maga'nın Çeşme'de 9 Ağustos'ta Sommer Klein'daki sahnesinde de en öndeydi. 14 Ağustos'ta Çeşme'de, 18 Ağustos'ta Bodrum'da konser veren eşini dinlemeye gitmeyen Beren Saat, DJ Maga'nın peşinden Çeşme'ye koşmuştu.

Bu arada Beren Saat ve Maga Instagram'da birbirlerini takibe aldı. Durum böyleyken, aşk var mı yok mu siz karar verin.

DJ MAGA KİMDİR?

DJ Maga, Fransa'da doğdu ve hayatının çoğunu kültürler arasında seyahat ederek geçirdi. Yılın yarısı Güney Fransa'da geçiriyor, burada kariyeri üzerine yoğunlaşıyor

Yılın geri kalanını ise Dubai'de, geri kalanını ise Mikonos'da geçiriyor. DJ Maga, müzik kariyerinde çoğunlukla etnik ve organik seslerden beslendiğini söylüyor. 

Maga, yaklaşık 2 yıldır üretim yapıyor ve Akumandra'da (Meksika) '' Destinesia '' adlı bir parça yayınladı, ayrıca Voyeur Music'te (Londra) ilk EP "Regata" adlı eserini yayınladı.Beren Saat ile Kenan Doğulu çiftinin ayrılık nedeninin aldatma olduğu iddia edildi. Beren Saat'in Kenan Doğulu'nun Harbiye konserine gitmeyip yakın arkadaşı Esra Dermancıoğlu'yla vakit geçirmesi dikkat çekmişti. Bir kanalda yayınlanan magazin programında, Kenan Doğulu'nun eşi Beren Saati oyuncu Aslı İşler ile aldattığı iddia edildi.

EVLİLİĞİNDE NELER YAŞANDI?

Bir süredir boşanacakları iddia edilen Beren - Kenan çiftiyle ilgili yaşanan yeni gelişme herkesi şaşırttı. Beren Saat son olarak Kenan Doğulu'nun Harbiye konserine gitmemesiyle dikkat çekmişti. Kenan Doğulu ise sahneden barışma mesajları göndermişti. Anne Serpil Doğulu da boşanma iddialarını yalanlamıştı.Beren Saat daha önce boşanma iddiaları hakkında, "Bana biraz zaman verin" açıklaması yaparak kafaları karıştırmıştı.Kenan Doğulu ile arasında problem olduğu konuşulan Saat, eski sevgilisi Efe Güray ile fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşarak yaptığı yorumlarla magazin gündeminde yer etmişti.

MESAJLARI YAKALADI

Birbirlerine aşkla bağlı olduklarını ifade eden çiftin ayrılık nedeninin ihanet olduğu ortaya çıktı. İddialara göre Kenan Doğulu, Beren Saat'i oyuncu Aslı İşler ile aldattı.Beren Saat'in bu ihaneti hayranlarının ona gönderdiği mesajlarla öğrendiği ifade edildi.

BİRLİKTE AYNI DİZİDE ROL ALDILAR

Aslı İşler, Beren Saat ile 2015 yılında "Muhteşem Yüzyıl Kösem" adlı dizide birlikte oynamışlardı. 2016 yılından beri Kenan Doğulu hayranı olduğu ortaya çıkan oyuncu Aslı İşter geçirdiği ameliyatlarla Beren Saat'e tıpatıp benziyor.

 

bereb saat kenan doğulu yasak aşk aldatma aşk aslı İşler dj maga kİmdİr dj maga magazin haberleri konser sanatçı van gazetesi van haber