BERGE: VAN'A GELECEKLERİ GÜNÜ HASRETLE BEKLİYORUZ

TAKİP ET

Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (VANESOB) Başkanı İsa Berge, Van'a 1 Milyon turist geldiğini belirtti.

Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (VANESOB) Başkanı İsa Berge, Kapıköy Sınır Kapısı’nda açıklama yaptı.

ESNAF VE SANATKARLARIMIZ ŞİMDİ ÇOK MUTLU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 17 Mayıs 2021’den sonra Kapıköy Sınır Kapısı’nın açılması talimatı verdiğini belirten VANESOB Başkanı İsa Berge, “Sayın cumhurbaşkanımızın talimatı bizlere çifte bayram yaşattı. Kapının açılacağı müjdesini alan Van esnaf ve sanatkarlarımız şimdi çok mutlu. 

VAN'A GELECEKLERİ GÜNÜ HASRETLE BEKLİYORUZ

Pandemi sürecinden önce yarım milyonu İranlı, yarım milyonu da yerli ve yabancı turist olmak üzere Van’a yaklaşık 1 milyon turistin geldiğini hatırlatan VANESOB Başkan Berge, “İran, Van için olmazsa olmazımızdır. İranlı misafirlerimizin yeniden Van’a gelecekleri günü hasretle bekliyoruz.” dedi.  

EN GÜZEL ŞEKİLDE HİZMET VERMEYE HAZIRIZ

Esnafımız, sanatkarımız, tüccarımız, özellikle de konaklama sektörü ile cafe ve restaurantlarımız hazırlıklarını tamamlamıştır. İranlı misafirlerimize en güzel şekilde hizmet vermeye hazırız. Esnaf ve sanatkarımız adına Sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyoruz. 

BERGE, TEŞEKKÜRÜ EKSİK ETMEDİ

Kapıköy’ün açılması için çalışmalar yürüten başta Sayın valimiz Mehmet Emin Bilmez’e, milletvekillerimiz Sayın Sayın İrfan Kartal’a, Sayın Fatih Çiftçi’ye, Denetim Kurulu Üyesi Sayın Zahir Soğanda’ya, AK Parti Van İl Başkanı Sayın Kayhan Türkmenoğlu’na, meslek odalarına, sivil toplum kuruluşlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz."dedi.

VAN GAZETESİ HABER
 

van iran van gazetesi haber