Binlerce Sigara ve Elektronik Malzeme Ele Geçirildi

TAKİP ET

Van'da Gümrük Kaçağı Operasyon: Binlerce Sigara ve Elektronik Malzeme Ele Geçirildi

Van Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele kapsamında yürütülen operasyonlarda 3 bin 670 paket sigara, 10 cep telefonu, 272 elektronik sigara, ve daha birçok gümrük kaçağı malzemeyi ele geçirdi. Toplam 15 olayda 27 şahıs hakkında yasal işlemler yapıldı.


Van Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda gümrük kaçağı malzemelerin ele geçirildiğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, şu ana kadar gerçekleştirilen operasyonlarda toplamda 3 bin 670 paket sigara, 10 adet cep telefonu, 272 adet elektronik sigara, 62 adet elektronik sigara likiti, 426 kilo 650 gram nargile tütünü, 103 adet paketlenmiş tütün, 294 adet cinsel içerikli malzeme (sprey, krem, macun) ve 344 adet puro ele geçirildi.

Açıklamada ayrıca, ele geçirilen suç unsurları ve bu kapsamda toplam 15 olayda 27 şahıs hakkında gerekli yasal işlemlerin yapıldığı belirtildi. Operasyonların il genelinde devam ettiği ifade edilen açıklamada, kaçakçılıkla mücadele kapsamında yapılan bu operasyonların halkın güvenliğine yönelik önemli bir adım olduğu vurgulandı.

 

 

 

 

Van Gazetesi – Van Haber - vanhaber

 

van emniyet operasyon kaçakçılık van haber van haberleri